Energy Sint: Τόνωση και ευεξία από το 1ο φιαλίδιο
Εγγύηση προϊόντων
  • Όλα τα προϊόντα Europharma είναι εγκεκριμένα από όλους τους αρμόδιους οργανισμούς υγείας της Ιταλίας και της Ε.Ε.
  • Τα προϊόντα Europharma παρασκευάζονται στην Ιταλία, σε πιστοποιημένη με ISO 9001 παραγωγική μονάδα.
  • Φυσικά, χωρίς πρόσθετα
  • Αποτελεσματικά
  • Χωρίς Παρενέργειες

Energy Sint

Τόνωση και ευεξία από το 1ο φιαλίδιο

Μοναδικός φυσικός συνδυασμός βιταμινών, αμινοξέων και τονωτικών για δύναμη και ευεξία από το πρώτο φιαλίδιο. Περιέχει την Αργινίνη,  L-Καρνιτίνη,  Βιταμίνες Β1, Β2, β6, Β12,  Νιασίνη,  Ginseng (Panax ginseng), Βασιλικό Πολτό, Μαγνήσιο και  Χυμό Μύρτιλου. Νέα βελτιωμένη σύνθεση του Enerbi Plus.
Κατάλληλο για άμεση τόνωση και ενέργεια σε περιόδους με έντονο ψυχοσωματικό στρες και κόπωση, Αθλητές και άτομα που γυμνάζονται συστηματικά, φοιτητές, άτομα που εργάζονται πολλές ώρες , ασθενείς μετά από εγχειρίσεις που χρειάζονται τόνωση.
Μορφή Συσκευασία 10 Φιαλιδίων των 15ml.

L- Καρνιτίνη, L-Αργινίνη υδροχλωρική, Ρίζα Ginseng, Χυμός Μύρτιλου, Βασιλικός Πολτός, Δυσγλυκινικό Μαγνήσιο, Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη) , Βιταμίνη Β2 (5′-φωσφορικής ριβοφλαβίνης) , Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), Βιταμίνη Β1 (υδροχλωρική θειαμίνη), Σορβικό Κάλιο, Βενζοϊκό Νάτριο, Σιρόπι Μαλτιτόλης, Νερό, Γλυκερόλη, Σουκραλόζη, Στέβια

ΚΑΘΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:  
Ginseng d.e.     400mg
L- carnitine 150mg
Βασιλικό Πολτό 30mg
Arginine HCl 100mg
Niacin 20mg
Vitamin B1 1.1mg
Vitamin B2 1.4mg
Vitamin B6 1.4mg
Vitamin B12 2.5mcg
Bilberry Juice 2000mg
Magnesium

56.25mg

Arginine HCl – ΑργινίνηArginine HCl – Αργινίνη
η Αργινίνη είναι ένα βασικό αμινοξύ για τα παιδιά στο στάδιο της ανάπτυξης. Για τον ενήλικα έχει ένα κύριο ρόλο στη διατήρηση της ομοιοστασίας και των λειτουργιών του οργανισμού. Η Αργινίνη είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό απαραίτητο για τη σύνθεση του μονοξείδιου του αζώτου για τις πολλές λειτουργίες των κυττάρων, για τη μεταφορά των βιολογικών σημάτων και την άμυνα του ανοσοποιητικού. Οι λειτουργίες της είναι πολύπλοκες και χάρη στη βιολογική της σημασία είναι γνωστή στον φαρμακευτικό κόσμο: ως ένας πρόδρομος της κρεατίνης και αυξάνει τη συχνότητα της σύνθεσης της. Παρεμβαίνει στη σύνθεση άλλων αμινοξέων και είναι ένα ενδιάμεσο προϊόν του κύκλου της ουρίας και συνεισφέρει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Η Αργινίνη χρησιμοποιείται σαν παράγοντας της ενεργοποίησης του ανοσοποιητικού όταν ο οργανισμός είναι εξασθενημένος (εγκαύματα, τραύματα και διάφορες παθήσεις). Ρυθμίζει τη σύνθεση του μονοξειδίου του αζώτου, συστατικού που οδηγεί στη διαστολή των αγγείων μειώνοντας την αρτηριακή πίεση και αυξάνοντας τη μεταφορά του αίματος στους ιστούς, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων.
  
Bilberry Fruit – Βατόμουρο ΒilberryBilberry Fruit – Βατόμουρο Βilberry
Σύμφωνα με έρευνες, τα φλαβονοειδή ανθοκυανοσίδες (υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες στο βατόμουρο) διεγείρουν την παραγωγή μυκοπολυσακχαριτών, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα βασικά δομικά στοιχεία του ιστού του δέρματος. Είναι επίσης πολύ σημαντικά για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.
  
Dimethylglycine – ΔιμετιγλυκίνηDimethylglycine – Διμετιγλυκίνη
θεωρείται ως μια «τροφή» που δρα χημικά και κλινικά όπως οι υδατοδιαλυτές βιταμίνες. Πρόσφατες αμερικανικές έρευνες έδειξαν την αξία και την αποτελεσματικότητα της DMG σαν διατροφικό συμπλήρωμα κατά του στρες σε βαθμό που δίνει τα ακόλουθα οφέλη: Αυξάνει την ενεργητική διαδικασία του σώματος – Βοηθά τις καρδιαγγειακές λειτουργίες- Βελτιώνει το μεταβολισμό της γλυκόζης- Βελτιώνει τη χρησιμότητα του οξυγόνου- Τονώνει την ανοσοποιητική δράση Η DMG μπορεί να βελτιώσει την σωματική και νοητική δραστηριότητα των ατόμων σε κατάσταση πίεσης (στρες) και να βοηθήσει το σώμα στις διαδικασίες ανάκαμψης και αναζωογονοποίησης, μετά από από έντονη σωματική άσκηση.
  
Ginseng – Εκχύλισμα GinsengGinseng – Εκχύλισμα Ginseng
Είναι χρόνια γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες ενάντια στο στρες. Ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα βελτιώνοντας τη ψυχοσωματική απόδοση.
  
Lyophilized Royal jelly – Βασιλικός πολτόςLyophilized Royal jelly – Βασιλικός πολτός
Είναι πολύ πλούσιος σε αμινοξέα, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Συνεπώς, είναι ένα φυσικό τονωτικό που ενισχύει τη σωματική και νοητική δραστηριότητα.
  
Vitamins B – Βιταμίνες του συμπλέγματος ΒVitamins B – Βιταμίνες του συμπλέγματος Β
Χρήσιμες για τη σωστή διαδικασία όλων των μεταβολικών διαδικασιών.
  

1 φιαλίδιο την ημέρα

Οι περισσότεροι βλέπουν επίσης

Η ΒΙΟΝΑΤ προσφέρει στον σύγχρονο άνθρωπο τεκμηριωμένα καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα φυτοθεραπείας και συμπληρώματα διατροφής.

Τα προϊόντα μας βασίζονται στη φύση και παράγονται με πρωτοποριακές διαδικασίες που εξασφαλίζουν ασφάλεια χωρίς παρενέργειες.