Share: Facebook Facebook Facebook
Αναγνωρίζεις τον εαυτόν σου σε κάποια από τις παρακάτω 5 περιπτώσεις; Η TERRANOVA προσφέρει 5 διαφορετικές επιλογές, για να βρει ο καθένας, γυρνώντας σε βασικά συστατικά της φύσης τη δική του ισορροπία. 100% φυσικά προϊόντα, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.


Α. Νιώθεις αγχωμένος και κουρασμένος καθημερινά. Έχεις πολύ έντονα νεύρα και σχεδόν κάθε μέρα νιώθεις ότι το στρες σε ξεπερνά!


bclTERRANOVA Vitamin B Complex
Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β παίζουν κεντρικό ρόλο στη διατήρηση ενός υγιούς νευρικούς συστήματος, γι' αυτό και ονομάζονται «βιταμίνες της ευτυχίας». Στο TERRANOVA Vitamin C Complex θα βρείτε, όχι μόνο τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, αλλά και βιταμίνη C και μαγνήσιο, ενισχυμένα με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood από ροντιόλα, σιβηριανό τζίνσενγκ, παντζάρι, φύλλα μαϊντανού, βρώμη, κολοκυθόσπορους, πικραλίδα, που εξασφαλίζουν τη μέγιστη απορρόφηση και συνεπώς μέγιστη αποτελεσματικότητα.


Β. Χρειάζεσαι πνευματική τόνωση, μεγαλύτερη διαύγεια μυαλού; Νιώθεις ότι «πελαγώνεις» και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις στη δουλειά ή στο διάβασμα; Έχεις μεγάλο άγχος στις εξετάσεις και σου παίρνει χρόνο να χαλαρώσεις;


rhodTERRANOVA Rhodiola Complex
Είναι «προσαρμοσιογόνο βότανο» που έχει την ικανότητα να βοηθά τον οργανισμό να προσαρμόζεται στις αλλαγές. Αυξάνει την αντίσταση στο σωματικό και ψυχολογικό στρες, βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη διαύγεια, προλαμβάνει τη νοητική εξάντληση. Μπορεί να βοηθήσει σημαντικά άτομα με έντονη πνευματική εργασία, σπουδαστές αλλά και αθλητές.


Γ. Έχεις πεσμένη διάθεση; Νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς το άγχος σου; Μπορεί να σε πιάνουν και κρίσεις πανικού;


basilTERRANOVA Holy Basil Complex
Το Holy Basil είναι ένα παραδοσιακό θεραπευτικό βότανο στην Αγιουβερδική ιατρική, που συστήνεται για αντιμετώπιση στρεσογόνων καταστάσεων. Βοηθά στη μείωση της κορτιζόλης, της ορμόνης που συνδέεται με το άγχος, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη διάθεση. Ολόκληρο βιολογικό Holy Basil (όχι εκχύλισμα) φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης που διατηρεί αναλλοίωτες τις ευεργετικές τους ιδιότητες.


Δ. Το άγχος σου σε κυριεύει όλη την ημέρα και αντανακλάται και στον ύπνο σου; Δεν μπορείς να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς ήρεμα; Θέλεις το πρωί να ξυπνάς εύκολα;


synTERRANOVA Smooth Synergy Complex
Μία 100% φυσική σύνθεση από 7 προσαρμοσιογόνα βότανα και υπερτροφές (Ασβαγκάντα, Αμερικάνικο Τζίνσεγκ, Ρίζα Ροντιόλα, Τζίντζερ, Πιπέρι Καγιέν, Πίτουρο Ρυζιού, Βρώμη) μαζί με βιταμίνη Β12, για μέγιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα. Το TERRANOVA Smooth Synergy προωθεί την υγεία του νευρικού συστήματος, ώστε να εξασφαλίζεται η ισορροπία μεταξύ ενέργειας και εσωτερικής ηρεμίας του οργανισμού και να οδηγεί σε έναν ήρεμο ύπνο με φυσιολογικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες, καθώς το πρωινό ξύπνημα την επόμενη ημέρα είναι εύκολο και χωρίς καμία δυσκολία ή αίσθηση πονοκέφαλου..


Ε. Λίγες μέρες πριν την περίοδό σου και έχεις φοβερά νεύρα και κακή διάθεση; Εμμηνόπαυση και περνάς μια εξαιρετικά έντονη συναισθηματικά φορτισμένη περίοδο που οφείλεται σε όλη αυτή την ορμονική ανισορροπία του οργανισμού σου;


dongTERRANOVA Dong Quai Soya Sprouts Complex
Μια ξεχωριστή επιστημονικά τεκμηριωμένη σύνθεση θρεπτικών συστατικών, υπερτροφών και βοτάνων που υποστηρίζουν την ορμονική ισορροπία των γυναικών. Το Dong Quai (Ντον Κουάι) θεωρείται το απόλυτο γυναικείο τονωτικό καθώς χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην κινεζική ιατρική για την αντιμετώπιση των γυναικείων ορμονικών διαταραχών. Επιπλέον το βλαστάρι σόγιας (soya sprout) περιέχει υψηλής περιεκτικότητας ισοφλαβονοειδή, όπως γενιστεΐνη και νταϊτζεΐνη (φυτο-οιστρογόνα). Επιπλέον, περιέχει βότανα όπως η πικραλίδα, ο κουρκουμάς και το νεροκάρδαμό που ενισχύουν την αποτοξίνωση του ήπατος, καθώς η σωστή λειτουργία του θεωρείται βασική προϋπόθεση για την αντιμετώπιση ορμονικών διαταραχών.