Share: Facebook Facebook Facebook
Τα δύο ενεργειακά προϊόντα ΤERRANOVABeetrootJuice, Cordyceps & Reishi και το Cordyceps, Rhοdiola & Ginseng δοκίμασαν πριν την προπόνησή τους 3 άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό και τα σπορ και μεταφέρουν την εμπειρία τους και τι διαφορετικά νιώθουν κάθε φορά που τα χρησιμοποιούν!

Δημήτρης Καρπούζος: ορεινή ποδηλασία, downhill mtb.

«Συνήθως είμαι επιφυλακτικός να δοκιμάσω συμπληρώματα διατροφής που υπόσχονται αύξηση της αθλητικής απόδοσης πέραν της απλής τόνωσης του οργανισμού με θρεπτικά στοιχεία. Τις περισσότερες φορές τέτοια σκευάσματα περιέχουν μεγάλη ποσότητα καφεΐνης ή κάποιας άλλης διεγερτικής ουσίας που χωρίς να προσφέρουν κάποια αξιόλογη μυϊκή τόνωση καταλήγουν σχεδόν πάντα σε εξάντληση στο τέλος της προπόνησης. Από την πρώτη μου επαφή με τα ΤERRANOVA Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi και το Cordyceps, Rhοdiola & Ginseng, μου έκανε εντύπωση το ποσό ξεκούραστος ένοιωθα από την αρχή και σε ολόκληρη την διάρκεια της προπόνησης. Είναι αξιοσημείωτο ότι αντί να συσσωρεύεται κόπωση στους μύες μου ένιωθα ξεκούραστος και δυνατός σαν μόλις να έχω ξεκινήσει. Τα επίπεδα ενέργειάς μου ήταν τέτοια που το μόνο με το οποίο μπορώ να το συγκρίνω είναι με την αίσθηση που έχεις έπειτα από έναν πολύ καλό και ξεκούραστο ύπνο, οπού σηκώνεσαι το πρωί γεμάτος ενεργεία και πετάγεσαι από το κρεβάτι με διάθεση να περάσεις όλη την ημέρα κάνοντας το αγαπημένο σου σπορ. Το πιο απίστευτο είναι ότι ένοιωθα ακριβώς τα ίδια επίπεδα ενέργειας και ευεξίας και μετά το τέλος της προπόνησης που συνήθως έρχεται η εξάντληση.

Το TERRANOVA Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi και το Cordyceps, Rhοdiola & Ginseng, με έχει βοηθήσει να αυξήσω και την διάρκεια και το ρυθμό της προπόνησης μου σε επίπεδα που δεν περίμενα ότι θα φτάσω μέχρι πρότινος. Μου έχει δώσει το δικαίωμα να προπονούμαι κάνοντας το αγαπημένο μου σπορ καλύτερα και πιο ξεκούραστα.

Είναι εξίσου σημαντικό ότι πλέον στις λοιπές κοινωνικές μου δραστηριότητες όπου μετέρχονται της προπόνησης νιώθω πολύ πιο ξεκούραστος και πολύ πιο ευδιάθετος.

Και όλα αυτά από δύο απολυτά φυσικά προϊόντα παρασκευασμένα μόνο από φρούτα και λαχανικά, που μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινής, υγιεινής διατροφής μου, χωρίς κανέναν περιορισμό. Συνήθως αναμιγνύω και τα δυο προϊόντα με χυμό πορτοκαλί μια ώρα πριν την προπόνηση και είμαι έτοιμος να απολαύσω άλλη μια καταπληκτική μέρα με το ποδήλατο μου στο βουνό».

Γιώργος Βαβουδάκης: αγαπάει την ορειβασία, το ποδήλατο, τις πολεμικές τέχνες, γυμνάζεται συστηματικά αρκεί να έχει δράση!

«Θα το πω απλά... με τα 2 ενεργειακά προϊόντα TERRANOVA, το Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi και το Cordyceps, Rhodiola & Ginseng σε διαδρομή ορειβασίας και πεζοπορίας 9 ωρών non stop και γεμάτη ανεβοκατεβάσματα στον Όλυμπο δεν χρειάστηκε να φάω ούτε μια μπάρα ούτε να πιω ένα ισοτονικό!!! Και το ακόμα πιο όμορφο είναι το μετά: ενώ συνήθως ύστερα από μια τέτοια μέρα κάθεσαι στον καναπέ κομμάτια και δεν ξανασηκώνεσαι… όχι αυτή τη φορά, με το που γύρισα βγήκα έξω με την παρέα βόλτα με φουλ ενέργεια ... Δοκίμασα τον συνδυασμό και με το ποδήλατο για να το τσεκάρω και εδώ… Διαδρομή 12 ωρών all mountain (χώμα, μονοπάτια, ανεβάσματα, κατεβάσματα, κουβάλημα) μου βγήκε με τρομερή ενέργεια και χωρίς καμιά μυϊκή ενόχληση (ούτε πρηξίματα, ούτε υπερκόπωση) και με 2 στάσεις για νερό, μόνο!... Και φυσικά μετά για ποτάρες με φουλ ενέργεια !! Και έχω πάρει αρκετά ενεργειακά συμπληρώματα αλλά δεν το έχω νιώσει αυτό...αλήθεια!»

ΣάκηςΜπακαβέλλος: running & cross fit

«Έψαχνα αρκετό καιρό για συμπλήρωμα διατροφής το οποίο θα με βοηθούσε να ολοκληρώσω την προπόνηση μου. Εντελώς τυχαία βρήκα το TERRANOVA Beetrootjuice, Cordyceps & Reishi και το αγόρασα γιατί έλεγε 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής (έως τότε δεν είπα πάρει ποτέ κάποιο συμπλήρωμα διατροφής). Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι από τα πρώτα λεπτά της προπόνησης μου έδωσε πολύ ενέργεια και αντοχή για να ολοκληρώσω όλο το πρόγραμμα. Ακόμη πρόσεξα, ότι στο τέλος της προπόνησης δεν είχα κουραστεί τόσο όσο συνήθιζα πριν το δοκιμάσω. Από την πρώτη μέρα είδα στον οργανισμό μου να έχετε αντοχή και περισσότερες ανάσες για να βγει το πρόγραμμα.

Επίσης στη συνέχεια δοκίμασα και το TERRANOVACordyceps, Rhodiola & Ginsengστο οποίο είδα πνευματική τόνωση που περιγράφει. Σα να σου λέει μπορείς να ολοκληρώσεις όλο το πρόγραμμα και να σου ανεβάζει την διάθεση. Φυσικά ο συνδυασμός και των 2 προϊόντων είναι το κάτι άλλο! Ολοκληρώνω την γυμναστική μου με φουλ διάθεση, ενέργεια και αντοχή. Τα ανακατεύω σε φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 1 ώρα περίπου πριν ξεκινήσω. Μετά από 5 μήνες που τα έχω εντάξει καθημερινά στη ζωή μου έχω μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τα όσα σου προσφέρουν».


Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα τόνωσης και ενέργειας στον αθλητισμό με υπερτροφές 100% φυσικές, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά πατώντας εδώ.

CORDYCEPS-RHODIOLA-GINSENG-30g  BEETROOT-JUICE-CORDYCEPS-REISHI-70g

Δεν υπάρχει εγγύηση για συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.