Ανακάλυψε τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής και τις βιταμίνες για πρόληψη και αντιμετώπιση ουρολοιμώξεων και προστατίτιδας για Ουρολογικές παθήσεις (ουρολοίμωξη/προστατίτιδα)

Ουρολογικές παθήσεις (ουρολοίμωξη/προστατίτιδα)

Η τσουκνίδα είναι ένα από τα πιο θεραπευτικά φυτά που συναντάμε στην ελληνική ύπαιθρο. Ήδη από την αρχαιότητα ο Πλινιός, ο Διοσκουρίδης και ο Ιπποκράτης την είχαν ανακαλύψει και τη χρησιμοποιούσαν πολύ. Τα φύλλα της περιέχουν μυρμηκικό οξύ, χλωροφύλλη, σεροτονίνη, ακετυλοχολίνη, γλυκοκινόνες, και τανίνες. Είναι καλή πηγή βιταμίνης Α, C και Ε, βιταμίνης Β1, Β2, Β3 και Β5. Επίσης είναι καλή πηγή ασβεστίου, σιδήρου, φυλλικού οξέος, κάλιου, μαγγάνιου, μαγνήσιου, φωσφόρου, σελήνιου και ψευδάργυρου. Ακόμη, η τσουκνίδα μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της υπερπλασίας του προστάτη, καθώς και στις ουρολοιμώξεις. Εξαιρετική όμως αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων από επιστημονικές μελέτες φαίνεται να έχει το Κράνμπερι, το οποίο απομακρύνει τα μικρόβια της ουροδόχου κύστης χωρίς να προσκολλούνται στα τοιχώματά της.
  • Φυσικά
  • Αποτελεσματικά
  • Χωρίς Παρενέργειες

Ανακάλυψε τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής και τις βιταμίνες για πρόληψη και αντιμετώπιση ουρολοιμώξεων και προστατίτιδας