Για ιατρούς


Ποιοι είμαστε

Η ΒΙΟΝΑΤ είναι μια ελληνική εταιρία που προσφέρει στον σύγχρονο άνθρωπο τεκμηριωμένα καινοτόμα και αποτελεσματικά ιατροτεχνολογικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής. Έμπνευσή μας είναι η ζωή. Πίστη μας ότι ο άνθρωπος απολαμβάνει αληθινή υγεία όταν βρίσκεται σε αρμονική συνύπαρξη με το φυσικό του περιβάλλον.  

Τα προϊόντα μας βασίζονται στη φύση και παράγονται με πρωτοποριακές διαδικασίες που εξασφαλίζουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Στόχος μας λοιπόν είναι να σας παρέχουμε «εργαλεία» που σας επιτρέπουν να δίνετε στους ασθενείς σας λύσεις άμεσες και χωρίς παρενέργειες.

Γιατί ξεχωρίζουμε
H BIONAT δεν προσφέρει απλά άλλη μια σειρά προϊόντων φυτοθεραπείας και συμπληρωμάτων διατροφής, αλλά πραγματικά προϊόντα-λύσεις, μοναδικά και τεκμηριωμένα καινοτόμα, τα οποία έρχονται να καλύψουν βασικές ανάγκες των καταναλωτών, που σε αρκετές περιπτώσεις υπήρχε σημαντικό κενό με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και την ανεπαρκή περίθαλψη των ασθενών.

Η ασφάλεια η αποτελεσματικότητα και η μοναδικότητα των προϊόντων τεκμηριώνονται από κλινικές μελέτες, τη διεθνή βιβλιογραφία αλλά και από το γεγονός ότι κάποια προϊόντα μας προστατεύονται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Επιπλέον, το γεγονός ότι η παραγωγή τους πραγματοποιείται  σε προηγμένες χώρες, όπως η Αγγλία και η Ιταλία, αποτελεί άλλο ένα εχέγγυο για την ποιότητά και την ασφάλειά τους.   

Είμαστε υπερήφανοι για την αποδοχή που έχει λάβει από την ιατρική κοινότητα το Memovigor 2 (Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας), το οποίο έχει καλύψει με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη για ενίσχυση της μνήμης αλλά και το κενό που υπήρχε στο πρόβλημα των εμβοών και των ιλίγγων. Οι μαρτυρίες τόσο συναδέρφων σας ΩΡΛ όσο και ασθενών είναι εντυπωσιακές.

Παράλληλα, το γεγονός ότι οι πιο σημαντικές Παιδιατρικές Κλινικές της χώρας μας έχουν διαπιστώσει την αποτελεσματικότητά του Biogreen Oto και του Biogreen Gel εντάσσοντάς τα στη λίστα των σκευασμάτων που χρησιμοποιούν καθημερινά, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα των προϊόντων μας.

Το Biogreen Oto (Διεθνές Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας) είναι το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό προϊόν για τον καθαρισμό του αυτιού, ακόμα και για βρέφη από 6 μηνών και πάνω, ενώ το Biogreen Gel (Διεθνές Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας) έχει αποδειχθεί ένας πολύτιμος σύμμαχος για μικρούς και μεγάλους σε ένα μεγάλο εύρος δερματικών παθήσεων, όπως μυκητιάσεις, ατοπική δερματίτιδα, κνησμό, φλεγμονές, ψωρίαση χάρη στη μοναδική σύνθεση 6 διαφορετικών φυσικών συστατικών με ποικίλες δράσεις.  

Στο πλαίσιο της αδιάκοπης αναζήτησης της ΒΙΟΝΑΤ για πραγματικά καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα εντάσσεται και η προσθήκη των συμπληρωμάτων διατροφής TERRANOVA στο χαρτοφυλάκιο μας. Τα συμπληρώματα διατροφής TERRANOVA  εγγυώνται τη μέγιστη απορρόφηση, χάρη στην ενίσχυση του συνεργιστικού περιβάλλοντος στον οργανισμό με το ειδικό φυσικό μείγμα Magnifood, ενώ είναι από τις λίγες σειρές συμπληρωμάτων διατροφής  παγκοσμίως που όλα τα προϊόντα είναι 100% φυσικά και αγνά, χωρίς καθόλου πρόσθετα και συντηρητικά.
 
Τι μπορεί να κάνει για σένα η ΒΙΟΝΑΤ
Ένα πολύ μεγάλο εύρος ειδικοτήτων ιατρών έχει αναγνωρίσει τη χρησιμότητα των προϊόντων ΒΙΟΝΑΤ, δίνοντάς τους λύσεις ασφαλείς, αποτελεσματικές και άμεσες.


Γαστρεντερολόγοι   TERRANOVA Probiotic Complex with Prebiotics, TERRANOVA Digestive, TERRANOVA Life Drink, Colon Life
     
Γενικοί Ιατροί   Memovigor 2, Biogreen Oto, Energy Sint, Tusfree, TERRANOVA Probiotic complex with prebiotics, TERRANOVA Zinc, TERRANOVA Magnesium Calcium, TERRANOVA Calcium Magnesium complex, TERRANOVA Omega 3679, TERRANOVA Smooth Synergy, TERRANOVA Easy Iron, TERRANOVA Full Spectrum multivitamin, TERRANOVA Antioxidant Nutrient Complex, TERRANOVA Garlic, TERRANOVA Cranberry, TERRANOVA Life Drink, TERRANOVA Gingko Biloba, Colon Life, Terranova Quercetin
     
Διατροφολόγοι   TERRANOVA Life Drink, TERRANOVA Probiotic complex with prebiotics, TERRANOVA Zinc, TERRANOVA Magnesium Calcium, TERRANOVA Calcium Magnesium complex, TERRANOVA Omega 3679, TERRANOVA Smooth Synergy, TERRANOVA Easy Iron, TERRANOVA Full Spectrum multivitamin, TERRANOVA Antioxidant Nutrient Complex, TERRANOVA Garlic, TERRANOVA CranberryTERRANOVA Gingko Biloba
     
Καρδιολόγοι   TERRANOVA Life Drink, TERRANOVA Magnesium Calcium, TERRANOVA Omega 3679, TERRANOVA Garlic
     
Νευρολόγοι   Memovigor 2, TERRANOVA Gingko Biloba, TERRANOVA Smooth Synergy, TERRANOVA Rhodiola Root
     
Ογκολόγοι   Energy Sint, Tusfree, TERRANOVA Life Drink, TERRANOVA CoQ10, TERRANOVA Probiotic complex with prebiotics, TERRANOVA Zinc, TERRANOVA Magnesium Calcium, TERRANOVA Calcium Magnesium complex, TERRANOVA Omega 3679, TERRANOVA Smooth Synergy, TERRANOVA Easy Iron, TERRANOVA Full Spectrum multivitamin, TERRANOVA Antioxidant Nutrient Complex
     
Ορθοπεδικοί   TERRANOVA Calcium Magnesium complex, TERRANOVA Glucosamine Boswelia and MSM
     
Ουρολόγοι   TERRANOVA Cranberry, TERRANOVA Nettle root, Lycopene and Zinc (prostate support)TERRANOVA Life Drink
     
Παιδίατροι   Biogreen Oto, Biogreen Gel, Tusfree, Rinomad
     
Παθολόγοι   Memovigor 2, Biogreen Oto, Energy Sint, Tusfree, TERRANOVA Probiotic complex with prebiotics, TERRANOVA Zinc, TERRANOVA Magnesium Calcium, TERRANOVA Life Drink, TERRANOVA Calcium Magnesium complex, TERRANOVA Omega 3679, TERRANOVA Smooth Synergy, TERRANOVA Easy Iron, TERRANOVA Full Spectrum multivitamin, TERRANOVA Antioxidant Nutrient Complex, TERRANOVA Garlic, TERRANOVA Gingko Biloba, Colon Life,Terranova Quercetin
     
ΩΡΛ   Biogreen Oto, Memovigor 2, Tusfree, Energy Sint, TERRANOVA Probiotic complex with prebiotics, TERRANOVA Zinc, TERRANOVA Magnesium Calcium, TERRANOVA Gingko Biloba,Terranova Quercetin

 
Προγράμματα Ενημέρωσης για Ιατρούς
Η ΒΙΟΝΑΤ έχει καθιερώσει τα «Προγράμματα Ενημέρωσης για Ιατρούς», προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας, τα συστατικά τους και να σας παρουσιάσουμε την τεκμηρίωση και τα αποτελέσματα που εξασφαλίζουν.  
Για εσάς που θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας ή να πάρετε μέρος στα  «Προγράμματα Εκπαίδευσης για Ιατρούς» εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ.