Για φαρμακοποιούς: Σύμμαχοι στην πρωτοβάθμια περίθαλψη


Η ΒΙΟΝΑΤ αναγνωρίζοντας τη σημαντική και διαρκή προσφορά του φαρμακοποιού στον άνθρωπο και στον τομέα της υγείας γενικότερα επιδιώκει με τα προϊόντα της να ενισχύσει και το ρόλο του φαρμακοποιού-σύμβουλου στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Η εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει μέχρι σήμερα, μας δίνει τη σιγουριά και την ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας προσφέροντας ιατροτεχνολογικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής μοναδικά, ασφαλή και αποτελεσματικά.

Γιατί ξεχωρίζουμε
H BIONAT δεν προσφέρει απλά άλλη μια σειρά προϊόντων φυτοθεραπείας και συμπληρωμάτων διατροφής, αλλά πραγματικά προϊόντα-λύσεις, μοναδικά και τεκμηριωμένα καινοτόμα, τα οποία έρχονται να καλύψουν βασικές ανάγκες των καταναλωτών, που σε αρκετές περιπτώσεις υπήρχε σημαντικό κενό. Η επιβεβαίωση της ασφάλειας των προϊόντων από κλινικές μελέτες και από τη διεθνή βιβλιογραφία αλλά και η παραγωγή τους σε προηγμένες χώρες, όπως η Αγγλία και η Ιταλία, σας προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για να τα προτείνετε στους πελάτες σας.

Για παράδειγμα, το  Biogreen Oto (Διεθνές Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας) είναι το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό προϊόν για τον καθαρισμό του αυτιού, ακόμα και για βρέφη από 6 μηνών και πάνω, ενώ το Biogreen Gel (Διεθνές Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας) έχει αποδειχθεί ένας πολύτιμος σύμμαχος σε ένα μεγάλο εύρος δερματικών παθήσεων για κάθε ηλικία, όπως μυκητιάσεις, ατοπική δερματίτιδα, κνησμό, φλεγμονές, ψωρίαση χάρη στη μοναδική σύνθεση 6 φυσικών συστατικών.

Μάλιστα, το γεγονός ότι οι πιο σημαντικές Παιδιατρικές Κλινικές της χώρας μας έχουν διαπιστώσει την αποτελεσματικότητά του Biogreen Oto και του Biogreen Gel εντάσσοντάς τα στη λίστα των σκευασμάτων που προμηθεύονται τα φαρμακεία τους και χρησιμοποιούν καθημερινά οι θεράποντρες ιατροί, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα των προϊόντων μας. 
Το Tustop Plus, είναι ένας ακόμη λόγος για να δημιουργήσετε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, καθώς δεν πρόκειται για άλλο ένα αντιβηχικό σιρόπι, αλλά για ένα προϊόν με πολλαπλή δράση, καθώς αντιμετωπίζει και τον ξηρό και τον παραγωγικό βήχα, ενισχύει το ανοσοποιητικό (εχινάτσεα και πρόπολη) και ταυτόχρονα είναι κατάλληλο για διαβητικούς, ομοιοπαθητική και παιδιά πάνω από 2 χρονών. Είναι πραγματικά ένα πολυεργαλείο για το φαρμακοποιό καθώς καλύπτει όλες σχεδόν τις παθήσεις του κρυολογήματος και του βήχα με ένα μόνο προϊόν.  

Επιπλέον, η αποδοχή του Memovigor 2 (Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας), το οποίο έχει καλύψει με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη για ενίσχυση της μνήμης αλλά και το κενό που υπήρχε στο πρόβλημα των εμβοών και των ιλίγγων είναι αδιαμφισβήτητη. Οι μαρτυρίες τόσο ασθενών και ιατρών είναι εντυπωσιακές.

Στο πλαίσιο της αδιάκοπης αναζήτησης της ΒΙΟΝΑΤ για πραγματικά καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα εντάσσεται και η προσθήκη των συμπληρωμάτων διατροφής TERRANOVA στο χαρτοφυλάκιο μας. Τα συμπληρώματα διατροφής Terranova εγγυώνται τη μέγιστη απορρόφηση, χάρη στην ενίσχυση του συνεργιστικού περιβάλλοντος στον οργανισμό (Magnifood).Επιπροσθέτως, η TERRANOVA είναι από τις ελάχιστες σειρές  παγκοσμίως της οποίας όλα τα προϊόντα είναι 100% φυσικά και αγνά, χωρίς καθόλου πρόσθετα και συντηρητικά κατάλληλα και για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές όπως είναι οι αυστηρά φυτοφάγοι (vegans).
 
Συνάντηση με Σύμβουλο ΒΙΟΝΑΤ
Για εσένα που θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας, να τα γνωρίσεις από κοντά και να τα δοκιμάσεις, ή να πάρεις μέρος στα σεμινάριά μας, εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ.