header banner mountain

Σε τι ξεχωρίζουν τα συμπληρώματα TERRANOVA;

Τα προϊόντα TERRANOVA ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στα συμπληρώματα διατροφής.
Είναι η μόνη σειρά που συνδυάζει μοναδικά οφέλη για τον σύγχρονο άνθρωπο,
εξελίσσοντας τα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα.

additive free 1400plxs

Εμπνευστής και ιδρυτής της TERRANOVA είναι ο Stephen Terrass, ο οποίος έχει σημαντική εμπειρία στον κλάδο της φυτοθεραπείας και των συμπληρωμάτων διατροφής, όπου και δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια. Μέσα από την TERRANOVA δεν ήθελε απλά να δημιουργήσει μια ακόμα εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής αλλά μια φιλοσοφία που θα
βασίζεται στο τρίπτυχο φυσικότητα, αποτελεσματικότητα και σεβασμό σε κάθε μορφή ζωής.

Έχει υπάρξει εισηγητής σε περισσότερες από 500 διαλέξεις σε 20 χώρες σε τμήματα διατροφολογίας διεθνών πανεπιστημίων και σε άλλες εκδηλώσεις. Είναι επίσης συγγραφέας 8 βιβλίων, πολλών άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά και δημιουργός βραβευμένης σειράς συμβουλευτικού προγράμματος δίνοντας παράλληλα πολλές συνεντεύξεις στα ΜΜΕ και στην τηλεόραση.

teams banners

Video

01top

Τα φυτά και τα βότανα 2 που χρησιμοποιούνται στα TERRANOVA, αμέσως μετά τη συλλογή τους επεξεργάζονται με τη μέθοδο της φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (Fresh Freeze Dried), μια διαδικασία αποξήρανσης που προστατεύει τη δραστικότητα του φυτού και διαφυλάσσει σχεδόν αναλλοίωτες τις ουσίες και ευεργετικές ιδιότητες των φρέσκων βοτάνων/φυτών/φρούτων. Τα βότανα αυτά είναι πιστοποιημένα βιολογικά ή ηθικής καλλιέργειας και συλλογής, καθώς προέρχονται από την οργανική φάρμα Eclectic Institute στο Oregon της Αμερικής. 

top1

Τι ισχύει μέχρι σήμερα στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής:

Συνήθως τα περισσότερα βότανα και υπερτροφές που βρίσκεις στα συμπληρώματα διατροφής (π.χ.
ιπποφαές, κράνμπερι, milk thistle κλπ) είναι εκχυλίσματα (extracts) και όχι ολόκληρα βότανα στη φυσική τους μορφή. Αυτό σημαίνει ότι από το αρχικό φυτό με διάφορες διαδοχικές εκχυλίσεις σε αλκοόλ ή άλλους διαλύτες βγάζουν κάποιες μεμονωμένες δραστικές ουσίες του φυτού και όχι όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Μάλιστα η εκχύλιση γίνεται συνήθως από φυτά που έχουν ήδη αποξηρανθεί σε αέρα/ φούρνο, γεγονός που υποβαθμίζει δραματικά τα συστατικά του και επηρεάζει τη βιοχημική ισορροπία του φρέσκου φυτού. Έτσι μιλάμε για μια πρώτη ύλη που έχει αλλοιωμένα θρεπτικά συστατικά.

eclectic photo 1*Dr. Ed Alstat-Ιδιοκτήτης φάρμας Eclectic Institute

eclectic photo 2

eclectic photo 3

02top

Είναι ένα από τα ελάχιστα «ασφαλή καταφύγια» για όσους επιθυμούν να αποφεύγουν εντελώς τα χημικά πρόσθετα και συντηρητικά. Τα προϊόντα TERRANOVA, είναι σε μορφή σκόνης ή κάψουλας φυτικής κυταρρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων και όχι συνηθισμένου χαπιού ή δισκίου.

tip2

Τι ισχύει μέχρι σήμερα στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής:

Η πλειοψηφία των συμπληρωμάτων διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά, ακόμα και όταν μπορεί να έχουν την ένδειξη «χωρίς συντηρητικά», περιέχουν χημικά πρόσθετα. Όταν μάλιστα είναι σε μορφή χαπιού ή δισκίου, τότε το πιθανότερο είναι να περιέχουν έναν μεγάλο αριθμό χημικών πρόσθετων, προκειμένου να κρατήσουν τη συμπαγή μορφή τους. Στις συσκευασίες αναγράφονται συνήθως ομαδοποιημένα ως bulking agents, anti-caking agents, binding agents, glazing agents ή με την επεξηγηματική τους ορολογία magnesium stearate, silicon dioxide, talc, titanium dioxide, dicalcium phosphate, shellac, stearic acid, microcrystalline cellulose.

03top

Για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή απορρόφηση από τον οργανισμό μας, περιέχουν το Magnifood, ένα ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων, υπερτροφών και διατροφικών συστατικών με συνεργιστική δράση, που είναι διαφορετικό σε κάθε προϊόν. Το Magnifood προετοιμάζει το σώμα δημιουργώντας ένα πιο κατάλληλο «περιβάλλον», προκειμένου να δεχτεί και να απορροφήσει τις βιταμίνες, τα μέταλλα και όλα τα υπόλοιπα συστατικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

tip3

Τι ισχύει μέχρι σήμερα στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής:

Η πλειοψηφία των σκευασμάτων προσφέρουν μεμονωμένα θρεπτικά στοιχεία, π.χ. μόνο Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μόνο μαγνήσιο ή μόνο σίδηρο κλπ. Ωστόσο, διάφοροι παράγοντες, όπως οι διατροφικές συνήθειες, η ηλικία, το φύλο, ο τρόπος ζωής, τα επίπεδα στρες κλπ, επηρεάζουν αρνητικά τη δυνατότητα του σώματος να απορροφήσει αποτελεσματικά, με συνέπεια η χρησιμότητα και απόδοση ενός συμπληρώματος διατροφής (π.χ. των Βιταμινών του Συμπλέγματος Β, του μαγνησίου ή του σιδήρου) να περιορίζεται σε εξαιρετικά χαμηλό ποσοστά.

04top

Τα TERRANOVA είναι μια από τις ελάχιστες ασφαλείς λύσεις που μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα καθώς δεν περιέχουν κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης. Ο σεβασμός σε κάθε μορφή ζωής αποτελεί θεμέλιο λίθο της TERRANOVA. Μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία με όλους εσάς που έχετε επιλέξει να είστε vegetarian ή vegan. Κατανοούμε ότι το να ελέγχεις κάθε μία ετικέτα από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς είναι πολύ κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία. Γι’ αυτό δεσμευόμαστε ότι κάθε προϊόν TERRANOVA που θα πέφτει στα χέρια σας θα ξέρετε ότι μπορείτε να το καταναλώσετε χωρίς κανέναν περιορισμό.