Συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες Terranova

Σε τι ξεχωρίζουν τα συμπληρώματα TERRANOVA;


Τα προϊόντα TERRANOVA ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στα συμπληρώματα διατροφής.

Είναι η μόνη σειρά που συνδυάζει μοναδικά οφέλη για τον συγχρονο άνθρωπο, εξελίσσοντας τα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα.


Προσφέρουν Μέγιστη Απορρόφηση

magnifoodΤα προϊόντα TERRANOVA, στην πλειοψηφία τους, δεν περιέχουν μόνο το βασικό συστατικό, π.χ. μόνο Βιταμίνη C, όπως τα υπόλοιπα συμπληρώματα που κυκλοφορούν. Για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή απορρόφηση από τον οργανισμό μας, περιέχουν το Magnifood, ένα ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων, υπερτροφών και διατροφικών συστατικών με συνεργιστική δράση, που είναι διαφορετικό σε κάθε προϊόν. Το Magnifood προετοιμάζει το σώμα δημιουργώντας ένα πιο κατάλληλο «περιβάλλον», προκειμένου να δεχτεί και να απορροφήσει τις βιταμίνες, τα μέταλλα και όλα τα υπόλοιπα συστατικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Για παράδειγμα, στo TERRANOVA Β-Complex with Vitamin C έχουμε ένα δυναμικό συνδυασμό Βιταμινών του συμπλέγματος Β, μαζί με Βιταμίνη C, Μαγνήσιο και ταυτόχρονα ενισχυμένο με ροντιόλα, σιβηριανό τζίνσενγκ, παντζάρι, φύλλα μαϊντανού, βρώμη, κολοκυθόσπορους, πικραλίδα, τα οποία διαμορφώνουν το ειδικό μείγμα Magnifood και βοηθούν στη μεγιστοποίηση της απορρόφησης των βιταμινών συμπλέγματος Β από τον οργανισμό.

Τι ισχύει μέχρι σήμερα στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής: Η πλειοψηφία των σκευασμάτων προσφέρουν μεμονωμένα θρεπτικά στοιχεία, π.χ. μόνο Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μόνο μαγνήσιο ή μόνο σίδηρο κλπ. Ωστόσο, διάφοροι παράγοντες, όπως οι διατροφικές συνήθειες, η ηλικία, το φύλο, ο τρόπος ζωής, τα επίπεδα στρες κλπ, επηρεάζουν αρνητικά τη δυνατότητα του σώματος να απορροφήσει αποτελεσματικά, με συνέπεια η χρησιμότητα και απόδοση ενός συμπληρώματος διατροφής (π.χ. των Βιταμινών του Συμπλέγματος Β, του μαγνησίου ή του σιδήρου) να περιορίζεται σε εξαιρετικά χαμηλό ποσοστά.

100% Αγνά & Φυσικά

phytofreeshΤα φυτά και τα βότανα που χρησιμοποιούνται στα TERRANOVA, αμέσως μετά τη συλλογή τους επεξεργάζονται με τη μέθοδο της φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (Fresh Freeze Dried), μια διαδικασία αποξήρανσης που προστατεύει τη δραστικότητα του φυτού και διαφυλάσσει σχεδόν αναλλοίωτες τις ουσίες και ευεργετικές ιδιότητες των φρέσκων βοτάνων/φυτών/φρούτων.Τα βότανα αυτά είναι πιστοποιημένα βιολογικά ή ηθικής καλλιέργειας και συλλογής, καθώς προέρχονται από την οργανική φάρμα Eclectic Institute στο Oregon της Αμερικής. 

Τι ισχύει μέχρι σήμερα στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής:
  Συνήθως τα περισσότερα βότανα και υπερτροφές που βρίσκεις στα συμπληρώματα διατροφής (π.χ. ιπποφαές, κράνμπερι, milk thistle κλπ) είναι εκχυλίσματα (extracts) και όχι ολόκληρα βότανα στη φυσική τους μορφή. Αυτό σημαίνει ότι από το αρχικό φυτό με διάφορες διαδοχικές εκχυλίσεις σε αλκοόλ ή άλλους διαλύτες βγάζουν κάποιες μεμονωμένες δραστικές ουσίες του φυτού και όχι όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Μάλιστα η εκχύλιση γίνεται συνήθως από φυτά που έχουν ήδη αποξηρανθεί σε αέρα/ φούρνο, γεγονός που υποβαθμίζει δραματικά τα συστατικά του και επηρεάζει τη βιοχημική ισορροπία του φρέσκου φυτού. Έτσι μιλάμε για μια πρώτη ύλη που έχει αλλοιωμένα θρεπτικά συστατικά. 

Χωρίς Πρόσθετα. Χωρίς Συντηρητικά

no-conservativesΕίναι ένα από τα ελάχιστα «ασφαλή καταφύγια» για όσους επιθυμούν να αποφεύγουν εντελώς τα χημικά πρόσθετα και συντηρητικά. Τα προϊόντα TERRANOVA, είναι σε μορφή σκόνης ή κάψουλας φυτικής κυταρρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων και όχι συνηθισμένου χαπιού ή δισκίου.

Τι ισχύει μέχρι σήμερα στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής:   Η πλειοψηφία των συμπληρωμάτων διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά, ακόμα και όταν μπορεί να έχουν την ένδειξη «χωρίς συντηρητικά», περιέχουν χημικά πρόσθετα. Όταν μάλιστα είναι σε μορφή χαπιού ή δισκίου, τότε το πιθανότερο είναι να περιέχουν έναν μεγάλο αριθμό χημικών πρόσθετων, προκειμένου να κρατήσουν τη συμπαγή μορφή τους. Στις συσκευασίες αναγράφονται συνήθως ομαδοποιημένα ως bulking agents, anti-caking agents, binding agents, glazing agents ή με την επεξηγηματική τους ορολογία magnesium stearate, silicon dioxide, talc, titanium dioxide, dicalcium phosphate, shellac, stearic acid, microcrystalline cellulose.

5.Banner Landing Page

Μου ταιριάζουν τα συμπληρώματα διατροφής και οι βιταμίνες TERRANOVA;Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής TERRANOVA ξεπερνάει τους 40 κωδικούς, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Είναι ιδανικά για σένα που ανήκεις σε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:


Φυσικά συμπληρώματα Terranova για ισορροπίαΑναζητάς διατροφική ισορροπία & υγεία
Είτε αναζητείς ενέργεια και τόνωση για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, είτε θέλεις να βρεις ισορροπία που θα σε οδηγήσει σε πνευματική διαύγεια και ευεξία, είτε ψάχνεις λύσεις υγείας για σένα και την οικογένειά σου, τα TERRANOVA είναι κατάλληλα για σένα. Μέσα από μια πλήρη σειρά προϊόντων, στην οποία εφαρμόζεται η ολιστική-συνεργιστική φιλοσοφία, ο καθένας μπορεί να βρει φυσικές και ασφαλείς λύσεις υγείας και ισορροπίας! Από τη στιγμή ειδικά που επιλέγεις κάποια προϊόντα για να συμπληρώσεις τη διατροφή σου για λόγους υγείας και ισορροπίας, τότε αυτό θα πρέπει να γίνεται με τον πιο φυσικό, τον πιο αγνό, τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.


Συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες για αθλητέςΓυμνάζεσαι συστηματικά ή αθλείσαι επαγγελματικά
Τα προϊόντα της TERRANOVA είναι ιδανικά για αθλητές και αυτούς που ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα, καθώς εξασφαλίζουν μέγιστη απορρόφηση και άρα αποτελεσματικότητα χωρίς παρενέργειες και χημικά πρόσθετα, χάρη στις καινοτομίες Magnifood (συνεργιστικό φυσικό μείγμα βοτάνων) και Phytofresh (φρέσκα βότανα ψυχρής ξήρανσης) αντίστοιχα. Ειδικότερα, υπάρχει μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες της δύναμης, της αντοχής αλλά και της πνευματικής τόνωσης και διαύγειας, απαραίτητα εφόδια για να επιτύχεις υψηλούς στόχους.
Γυναικεία συμπληρώματα και βιταμίνες για γυναίκεςΦροντίζεις φυσικά την εμφάνισή σου
Η ομορφιά και η λαμπερή εμφάνιση είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υγεία και την ισορροπία του οργανισμού. Τα προϊόντα TERRANOVA, βασισμένα στη συνεργιστική δράση των συστατικών της φύσης έχει δημιουργήσει συνθέσεις με αντιοξειδωτικά και αποτοξινωτικά συστατικά, ωφέλιμα ωμέγα λιπαρά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονούν όλο το σώμα «καθαρίζοντάς» το ήπια από επιβαρυντικούς παράγοντες και του προσφέρουν τροφή για ακόμα πιο υγιή και λαμπερή εμφάνιση με τον πιο φυσικό και ασφαλή τρόπο. Όλα τα προϊόντα TERRANOVA είναι 100% φυσικά, χωρίς χημικά πρόσθετα.Vegan συμπληρώματα διατροφήςΕίσαι vegetarian ή vegan 
Τα TERRANOVA είναι μια από τις ελάχιστες ασφαλείς λύσεις που μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα καθώς δεν περιέχουν κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης. Ο σεβασμός σε κάθε μορφή ζωής αποτελεί θεμέλιο λίθο της TERRANOVA. Μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία με όλους εσάς που έχετε επιλέξει να είστε vegeterian ή vegan. Κατανοούμε ότι το να ελέγχεις κάθε μία ετικέτα από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς είναι πολύ κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία. Γι’ αυτό δεσμευόμαστε ότι κάθε προϊόν TERRANOVA που θα πέφτει στα χέρια σας θα ξέρετε ότι μπορείτε να το καταναλώσετε χωρίς κανέναν περιορισμό.terrassΟ δημιουργός της TERRANOVA

Εμπνευστής και ιδρυτής της TERRANOVA είναι ο Stephen Terrass, ο οποίος έχει σημαντική εμπειρία στον κλάδο της φυτοθεραπείας και των συμπληρωμάτων διατροφής, όπου και δραστηριοποιείται για περισσότερα από 34 χρόνια. Μέσα από την TERRANOVA δεν ήθελε απλά να δημιουργήσει μια ακόμα εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής αλλά μια φιλοσοφία που θα βασίζεται στο τρίπτυχο φυσικότητα, αποτελεσματικότητα και σεβασμό σε κάθε μορφή ζωής.

Έχει υπάρξει εισηγητής σε περισσότερες από 400 διαλέξεις σε 16 χώρες σε τμήματα διατροφολογίας διεθνών πανεπιστημίων και σε άλλες εκδηλώσεις. Είναι επίσης συγγραφέας 8 βιβλίων, πολλών άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά και δημιουργός βραβευμένης σειράς συμβουλευτικού προγράμματος δίνοντας παράλληλα πολλές συνεντεύξεις στα ΜΜΕ και στην τηλεόραση.
Δες όλα τα προϊόντα TERRANOVA