Φύλλα πράσινου τσαγιού

icon
Τι είναι: Το πράσινο τσάι παρασκευάζεται μέσω αποξήρανσης των φύλλων που συλλέγονται από το φυτό Καμέλια η σινική (Camelia sinensis). Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις χώρες τις ανατολικής Ασίας. Το πράσινο τσάι αποτελεί σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών πολυφαινολών, και κυρίως επιγαλλοκατεχίνης γαλλικού εστέρα (EGCG).

Που βοηθάει: Tα αντιοξειδωτικά είναι φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των βλαβερών για τον οργανισμό ελευθέρων ριζών οξυγόνου, οι οποίες προκαλούν ασθένειες, όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Οι πολυφαινόλες, γνωστές ως κατεχίνες, είναι ευεργετικές αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες κυριολεκτικά «εισβάλλουν» στον ανθρώπινο οργανισμό προστατεύοντάς τον από απλές ασθένειες όπως είναι ο πονόλαιμος και το κρύωμα μέχρι και πιο σοβαρές όπως ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, η υπερχοληστερολαιμία.
Φίλτρα

1 είδος

ανά σελίδα

1 είδος

ανά σελίδα
Η αγχώδης διαταραχή μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα κατάλληλα προϊόντα. Βάλε τέλος σε όλα τα συμπτώματα άγχους με πολυβιταμίνες, ελιξίρια ζωής και συμπληρώματα διατροφής, προστατεύοντας και το ανοσοποιητικό σου σύστημα! Χάρισε στον εαυτό σου ηρεμία και χαλάρωση μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της BIONAT.
espa-migato