Με κάθε αγορά προϊόντων Terranova ενισχύετε τις δράσεις της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης! Περισσότερα

Bionat Sporogen Bustine 10 φακελάκια

Εγγυημένα προβιοτικά (8,8 δισεκατομμύρια κύτταρα) έως τη λήξη τους για την αντιμετώπιση της διάρροιας, μη γενετικώς τροποποιημένα, σε συνδυασμό με FOS, Βιταμίνες Β1 - Β2 - Β6 και Ψευδάργυρο.

Συμβάλλει:
  • Στην επανεξισορρόπηση της εντερικής βακτηριακής χλωρίδας, λόγω διάρροιας
  • Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Στην ανακούφιση οξείας διάρροιας διαφόρων προελεύσεων - αντιβιοτικά, ιοί, αλλαγή περιβάλλοντος
  • Στο φούσκωμα - μετεωρισμό
  • Στην πρόληψη αφυδάτωσης
  • Στη δημιουργία φραγμού ώστε να αποφευχθούν ουρογεννητικές μολύνσεις
Μορφή: 10 φακελάκια με γεύση βανίλιας
Κατάλληλο και για παιδιά άνω του 1 έτους και ενήλικες. Χωρίς γλουτένη και λακτόζη. Χωρίς παρενέργειες.
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 30935/28.03.2018
Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.
SKU
A973256807
Τρόπος λήψης Ενήλικες: 1 φακελάκι την ημέρα. Παιδιά από 1 έως 3 ετών: ½ φακελάκι την ημέρα. Άνω των 3 ετών 1 φακελάκι την ημέρα. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ η χρήση με άδειο στομάχι.
Μορφή 10 φακελάκια

1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΑΡΕΧΕΙ:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ:         
Lactobacillus casei LC03  2 δισεκατομμύρια κύτταρα
Lactobacillus acidophilus LA02  2 δισεκατομμύρια κύτταρα
Lactobacillus plantarum LP01 2 δισεκατομμύρια κύτταρα
Lactobacillus rhamnosus LR04 2 δισεκατομμύρια κύτταρα
Bifidobacterium bifidum BB01 0,8 δισεκατομμύρια κύτταρα
Βιταμίνη Β1 0,55 mg
Βιταμίνη Β2 0,7 mg
Βιταμίνη Β6 0,7 mg
Ψευδάργυρος 6 mg
Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS) 2.500 mg

Τα Προβιοτικά Στελέχη είναι τοποθετημένα σε μικροκάψουλες.

Φρουκτοολιγοσακχαρίτες
Φρουκτοολιγοσακχαρίτες Τι είναι: Είναι φρουκτάνες που αποτελούνται από μία γλυκόζη και 2-4 φρουκτόζες. Βρίσκονται στους φυτικούς ιστούς και χρησιμοποιούνται ως πρεβιοτικά και διαιτητικά γλυκαντικά. .

Που βοηθάει: Είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό καθώς αποτελούν τροφή για τη μικροχλωρίδα του εντέρου.
Προβιοτικά: Bifidobacterium
Προβιοτικά: Bifidobacterium Τι είναι: Είναι μια ομάδα βακτηρίων που ονομάζονται προβιοτικά και συνήθως ζουν στο έντερο και στο στομάχι μας αλλά και στο γυναικείο κόλπο. Ένα είδος, που ονομάζεται Bifidobacterium bifidum (B. bifidum), έχει λάβει πολλή προσοχή ως ωφέλιμο για την υγεία.

Που βοηθάει: Η χορήγηση Bifidobacterium φαίνεται ότι βοηθά στη βελτίωση του εντερικού φραγμού ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει στη διατήρηση της περιόδου ύφεσης σε περιστατικά ελκώδους κολίτιδας. Βοηθούν το σώμα μας να εκτελεί βασικές λειτουργίες, όπως πέψη και αποτροπή επιβλαβών βακτηρίων.
Προβιοτικά: Lactobacillus
Προβιοτικά: Lactobacillus Είναι ένα γένος βακτηρίων που υπάρχει στο γαστρεντερικό σύστημα καθώς και στο γυναικέιο κόλπο. Μελέτες έχουν δείξει ότι η χορήγησή τους μπορεί να συμβάλλει στη μείωση συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου.
Βιταμίνη Β1
Βιταμίνη Β1 Τι είναι: Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως θειαμίνη, που ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος B. Βρίσκεται κυρίως στα φύτρα των δημητριακών, στη μαγιά, στο κόκκινο κρέας, στο συκώτι, τους ξηρούς καρπούς, τα δημητριακά ολικής άλεσης και τα όσπρια.

Που βοηθάει: Η βιταμίνη B1 είναι πολύ σημαντική για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ψυχολογία και τη λειτουργία της καρδιάς, ενώ έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, αδυναμία, δυσκολία συγκέντρωσης και στη νόσο beri beri.
Περισσότερα
Βιταμίνη Β2
Βιταμίνη Β2 Τι είναι: Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως ριβοφλαβίνη, που ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος B. Βρίσκεται κυρίως στο συκώτι, τη μαγιά μπύρας, το βασιλικό πολτό, τα γαλακτοκομικά και τα δημητριακά.

Που βοηθάει: Η βιταμίνη B2 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας στο σώμα και του σιδήρου, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και της όρασης, στη διατήρηση των φυσιολογικών βλεννογόνων και των ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και τη μείωση της κόπωσης.
Βιταμίνη Β6
Βιταμίνη Β6 Τι είναι: Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως πυριδοξίνη, που ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος B. Βρίσκεται κυρίως στο σιτάρι, στα φρούτα, στα καρότα, στο κρέας, στα όσπρια, στα λιπαρά ψάρια, στο σπανάκι στο κοτόπουλο και στον αρακά.

Που βοηθάει: Η βιταμίνη B6 λειτουργεί ως συνένζυμο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπών. Συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας στο σώμα, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στη ρύθμιση της ορμονικής λειτουργίας.
Ψευδάργυρος
Ψευδάργυρος Τι είναι: Είναι ένα χημικό στοιχείο με σύμβολο το Zn, γνωστός και ως τσίγκος. Βρίσκεται κυρίως σε οστρακοειδή και σε πολύ μικρότερο βαθμό στις ζωικές πρωτεΐνες, στα όσπρια, στα φασόλια, στους ξηρούς καρπόυς, ειδικά στα πεκάν και στα καρύδια, στα δημητριακά ολικής αλέσεως, στον πασατέμπο, στους ηλιόσπορους και στο σουσάμι.

Που βοηθάει: Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητο στοιχείο για τη διατήρηση κάθε μορφής ζωής. Ένα σημαντικό μέταλλο για τον οργανισμό καθώς περιέχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πρωτείνες του οργανισμού αλλά και στα εγκεφαλικά κύτταρα, καθώς επίσης στους σιελογόνους αδένες, στον προστάτη, το έντερο αλλά και στο ανοσοποιητικό.

Εγγυημένα προβιοτικά (8,8 δισεκατομμύρια κύτταρα) εως τη λήξη τους, μη γενετικώς τροποποιημένα, σε συνδυασμό με  FOS, Βιταμίνες Β1 - Β2 - Β6 και Ψευδάργυρο.

Συμβάλλει στην επανεξισορρόπηση της εντερικής βακτηριακής χλωρίδας, λόγω διάρροιας & στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος παιδιών από 1 έτους και ενηλίκων. 

Χωρίς γλουτένη & λακτόζη. Χωρίς παρενέργειες. Με γεύση βανίλιας.

Συμβάλλει σε οξεία διάρροια διαφόρων προελεύσεων - αντιβιοτικά, ιοί, αλλαγή περιβάλλοντος - σε φούσκωμα - μετεωρισμός, στη πρόληψη της αφυδάτωσης, στη δημιουργία φραγμού ώστε να αποφευχθούν ουρογεννητικές μολύνσεις.

Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 30935/28.03.2018
Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιον Γυναίκα, Άνδρας, Παιδί
Κατηγορία Ανοσοποιητικό, Γαστρεντερικό-Πεπτικό Σύστημα
Συστατικά Βιταμίνη Β1, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Β6, Προβιοτικά: Lactobacillus, Προβιοτικά: Bifidobacterium, Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Ψευδάργυρος
Μορφή 10 φακελάκια
Tρόπος λήψης Ενήλικες: 1 φακελάκι την ημέρα. Παιδιά από 1 έως 3 ετών: ½ φακελάκι την ημέρα. Άνω των 3 ετών 1 φακελάκι την ημέρα. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ η χρήση με άδειο στομάχι.
The product is produced in Turin (Italy) where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στο Τορίνο της Ιταλίας σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
The product does not contain any genetically modified organisms
Το προϊόν δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
The product does not contain gluten
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη
The product does not contain lactose
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη
The ingredients it contains have a study (s). read more
Τα συστατικά που περιέχει διαθέτουν μελέτη(ες). Διαβάστε περισσότερα
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :Bionat Sporogen Bustine 10 φακελάκια
Η Βαθμολογία σας