SPOROGEN Bustine

19,90 €

Εγγυημένα προβιοτικά (8,8 δισεκατομμύρια κύτταρα) έως τη λήξη τους για την αντιμετώπιση της διάρροιας, μη γενετικώς τροποποιημένα, σε συνδυασμό με FOS, Βιταμίνες Β1 - Β2 - Β6 και Ψευδάργυρο.

Συμβάλλει:
  • Στην επανεξισορρόπηση της εντερικής βακτηριακής χλωρίδας, λόγω διάρροιας
  • Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Στην ανακούφιση οξείας διάρροιας διαφόρων προελεύσεων - αντιβιοτικά, ιοί, αλλαγή περιβάλλοντος
  • Στο φούσκωμα - μετεωρισμό
  • Στην πρόληψη αφυδάτωσης
  • Στη δημιουργία φραγμού ώστε να αποφευχθούν ουρογεννητικές μολύνσεις
Μορφή: 10 φακελάκια με γεύση βανίλιας
Κατάλληλο και για παιδιά άνω του 1 έτους και ενήλικες. Χωρίς γλουτένη και λακτόζη. Χωρίς παρενέργειες.
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 30935/28.03.2018
SKU
A973256807
Τρόπος λήψης Ενήλικες: 1 φακελάκι την ημέρα. Παιδιά από 1 έως 3 ετών: ½ φακελάκι την ημέρα. Άνω των 3 ετών 1 φακελάκι την ημέρα. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ η χρήση με άδειο στομάχι.
Μορφή 10 φακελάκια

1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΑΡΕΧΕΙ:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ:         
Lactobacillus casei LC03  2 δισεκατομμύρια κύτταρα
Lactobacillus acidophilus LA02  2 δισεκατομμύρια κύτταρα
Lactobacillus plantarum LP01 2 δισεκατομμύρια κύτταρα
Lactobacillus rhamnosus LR04 2 δισεκατομμύρια κύτταρα
Bifidobacterium bifidum BB01 0,8 δισεκατομμύρια κύτταρα
Βιταμίνη Β1 0,55 mg
Βιταμίνη Β2 0,7 mg
Βιταμίνη Β6 0,7 mg
Ψευδάργυρος 6 mg
Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS) 2.500 mg

Τα Προβιοτικά Στελέχη είναι τοποθετημένα σε μικροκάψουλες.

Φρουκτοολιγοσακχαρίτες
Φρουκτοολιγοσακχαρίτες Ανήκουν στην ομάδα των υδατανθράκων και τα βρίσκουμε στα φρούτα και τα λαχανικά. Είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό καθώς αποτελούν τροφή για τη μικροχλωρίδα του εντέρου.
Προβιοτικά: Bifidobacterium
Προβιοτικά: Bifidobacterium Είναι ένα γένος βακτηρίων που υπάρχει στο γαστρεντερικό σύστημα αλλά και στο γυναικείο κόλπο. Η χορήγηση Bifidobacterium φαίνεται ότι βοηθά στη βελτίωση του εντερικού φραγμού ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει στη διατήρηση της περιόδου ύφεσης σε περιστατικά ελκλωδους κολίτιδας.
Προβιοτικά: Lactobacillus
Προβιοτικά: Lactobacillus Είναι ένα γένος βακτηρίων που υπάρχει στο γαστρεντερικό σύστημα καθώς και στο γυναικέιο κόλπο. Μελέτες έχουν δείξει ότι η χορήγησή τους μπορεί να συμβάλλει στη μείωση συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου.
Βιταμίνη Β1
Βιταμίνη Β1 Γνωστή και ως θειαμίνη, είναι πολύ σημαντική για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, αδυναμία, δυσκολία συγκέντρωσης και στη νόσο beri beri.
Περισσότερα
Βιταμίνη Β2
Βιταμίνη Β2 Γνωστή και ως ριβοφλαβίνη. Συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας στο σώμα, στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη διατήρηση των φυσιολογικών βλεννογόνων, στη διατήρηση των φυσιολογικών ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης, τον φυσιολογικό μεταβολισμό του σιδήρου, την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, τη μείωση της κόπωσης και της κόπωσης. 
Βιταμίνη Β6
Βιταμίνη Β6 Στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας στο σώμα, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στη ρύθμιση της ορμονικής λειτουργίας.
Ψευδάργυρος
Ψευδάργυρος Ένα σημαντικό μέταλλο για τον οργανισμό καθώς περιέχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πρωτείνες του οργανισμού.

Εγγυημένα προβιοτικά (8,8 δισεκατομμύρια κύτταρα) εως τη λήξη τους, μη γενετικώς τροποποιημένα, σε συνδυασμό με  FOS, Βιταμίνες Β1 - Β2 - Β6 και Ψευδάργυρο.

Συμβάλλει στην επανεξισορρόπηση της εντερικής βακτηριακής χλωρίδας, λόγω διάρροιας & στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος παιδιών από 1 έτους και ενηλίκων. 

Χωρίς γλουτένη & λακτόζη. Χωρίς παρενέργειες. Με γεύση βανίλιας.

Συμβάλλει σε οξεία διάρροια διαφόρων προελεύσεων - αντιβιοτικά, ιοί, αλλαγή περιβάλλοντος - σε φούσκωμα - μετεωρισμός, στη πρόληψη της αφυδάτωσης, στη δημιουργία φραγμού ώστε να αποφευχθούν ουρογεννητικές μολύνσεις.

Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 30935/28.03.2018

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιονΓυναίκα, Άνδρας, Παιδί
ΚατηγορίαΑνοσοποιητικό, Γαστρεντερικό-Πεπτικό Σύστημα
ΣυστατικάΦρουκτοολιγοσακχαρίτες, Προβιοτικά: Bifidobacterium, Προβιοτικά: Lactobacillus, Βιταμίνη Β1, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Β6, Ψευδάργυρος
Μορφή10 φακελάκια
Tρόπος λήψηςΕνήλικες: 1 φακελάκι την ημέρα. Παιδιά από 1 έως 3 ετών: ½ φακελάκι την ημέρα. Άνω των 3 ετών 1 φακελάκι την ημέρα. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ η χρήση με άδειο στομάχι.
The product is produced in Turin (Italy) where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στο Τορίνο της Ιταλίας σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
The product does not contain any genetically modified organisms
Το προϊόν δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
The product does not contain gluten
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη
The product does not contain lactose
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη
The product is supported by a clinical study. Read more
To προϊόν διαθέτει κλινική (ες) μελέτη (ες).Διαβάστε περισσότερα
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :SPOROGEN Bustine
Η Βαθμολογία σας