Με κάθε αγορά προϊόντων Terranova ενισχύετε τις δράσεις της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης! Περισσότερα

Γνώμες Καταναλωτών

Γνώμη καταναλωτών

 • Απο το 2012 που άρχισε να με ταλαιπωρεί η συγκεκριμένη ασθένεια με τις εμβοές και ίλιγγος(σύνδρομο meniere),ξεκίνησα τα MemoVigor 2. Τότε είχαν πρωτοεμφανιστεί εδώ στην χώρα μας και δεν ξέραμε και πολλά. Εγώ όμως τα εμπιστεύτηκα γιατί ήταν απελπιστικά ανυπόφοροι οι εμβοές που αν το άφηνα προχωρούσε σε ιλίγγους! Βέβαια η θεραπεία πρέπει να γίνει σωστά για να είναι αποτελεσματική.
  Μηναδάκης Λευτέρης,
 • Η διαφορά πριν και μετά με την χρήση του ColonLife ήταν αρκετά αισθητή. Πολύ λιγότερα αέρια & γενικά πιο ισορροπημένη κατάσταση με φουσκώματα & τσιμπήματα στην κοιλιά.
  Κατερίνα Χαϊνογλου,
 • Eίδα πολύ μεγάλη διαφορά στην ισορροπία και τη δύναμή μου χρησιμοποιώντας το ColonLife. Η καλή λειτουργία του εντέρου είναι συναισθηματική απόλαυση
  Μαρία Κάντζα,
 • 4) Είχα χρόνιο πρόβλημα με εμβοές και ότι θεραπεία και να ακολούθησα δεν είδα καμία διαφορά επίσης εμβοές μου έφερναν και ίλιγγο πραγματικά δεν μπορούσα να κουνηθώ.. Τυχαία είδα το MemoVigor2 σε κάποιο site και σκέφτηκα να το δοκιμάσω μια θεραπεία παραπάνω. Από πέρυσι το Μάιο μέχρι και τώρα ειλικρινά δεν βουίζουν τα αυτιά μου αφού λέω μπα ιδέα μου θα είναι δεν μπορώ να το πιστέψω να τονίσω βέβαια ότι το περνώ 3 μήνες και διακόπτω 1 μήνα και μετά πάλι. Το μόνο πρόβλημα για εμένα είναι η μυρωδιά που λόγω των βοτάνων είναι έντονη, αλλά για αυτό είναι φυσικό σκεύασμα.. Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Εξέφρασα μια προσωπική εμπειρία όποτε θα ήταν καλύτερα να μιλήσετε με τον γιατρό σας.
  Κουκάκη Δήμητρα,
 • Πήρα το MemoVigor2 για 3 μήνες με συμπτώματα εμβοών. Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο. Υπήρξε βελτίωση και θα το χρησιμοποιήσω ξανά με τις πρώτες ενδείξεις.
  Διονύσιος Πιερράτος,