facebook

Bionat Troxiven Gel 50ml

Γέλη που βοηθά στην αίσθηση βάρους σε κουρασμένα πόδια.

icon Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστάσεις όπως:
  • Αίσθηση ξηρότητας
  • Αίσθηση φαγούρας
  • Αίσθηση βάρους σε κουρασμένα πόδια
  • Καλή κατάσταση του δέρματος
icon Μορφή: Γέλη 50 ml
Αριθμ. Γνωστ. CPNP: 1995500/11.2017
SKU
5206856000804
icon
icon
icon
icon
Γέλη που βοηθά στην αίσθηση βάρους σε κουρασμένα πόδια.
Δερματολογικά ελεγμένη γέλη που δεν περιέχει λιπαρές ή αποφρακτικές ουσίες, επιτρέποντας τη διαπνοή του δέρματος.

Μπορεί να βοηθήσει την αίσθηση ξηρότητας, φαγούρας, βάρους σε κουρασμένα πόδια. Συντελεί την καλή κατάσταση του δέρματος.
 
Αριθμ. Γνωστ. CPNP: 1995500/11.2017
Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια και τοπυς βλεννογόνους, ξεπλύνετε καλά με νερό.
Τρόπος λήψης Απλώστε επαρκή ποσότητα στην περιοχή που πάσχει και κάντε απαλό μασάζ. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2-3 φορές την ημέρα. Μόνο για εξωτερική χρήση
Μορφή 50 ml

Διοσμίνη, Εσπεριδίνη, Τροξερουτίνη, Εσχίνη, Εκχύλισμα άρνικας (Arnica Montana), Εκχύλισμα ασιάτικης σεντέλας (Gotu Kola), Εκχύλισμα πορτοκαλιού (Citrus sinensis), Εκχύλισμα ανθοκθανινών μύρτιλου, Εκχύλισμα ρούσκου, Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου, Νερό, Γλυκονικό προπυλένιο, Γλυκερίνη, Φενοξυαιθανόλη, Καρβομερή, Υδροξείδιο του νατρίου, Ιμιδαζολιδινυλουρία, Αιθυλεξυλογλυκερίνη, Τετρανάτριο γλουταμινικό διοξικό, Καμφορά, Λιμονένιο, Άρωμα.

icon
Διοσμίνη Τι είναι: Είναι ένα ημισυνθετικό φλεβοτροπικό φάρμακο (τροποποιημένη εσπεριδίνη), μέλος της οικογένειας των φλαβονοειδών που βρίσκεται, κυρίως, στη φλούδα των εσπεριδοειδών.

Που βοηθάει: Μελέτες έχουν δείξει ότι έχει σημαντική αντιοξειδωτική δράση, καθώς φαίνεται ότι οδηγεί σε μείωση των δεικτών του οξειδωτικού στρες. Παράλληλα, σημαντική είναι η αντιφλεγμονώδης δράση του μέσω της μείωσης προφλεγμονωδών ουσιών.
icon
Ασιατική σεντέλα Τι είναι: Centella Asiatica ή, όπως είναι γνωστό, Gotu Kola, ανήκει στην οικογένεια Apiaceae, μια οικογένεια φυτών, κυρίως αρωματικών. Αναπτύσσεται στην Ασία, στην Αφρική, στην Κεντρική Αμερική και σε τροπικές περιοχές της Ωκεανίας.

Που βοηθάει: Οι θρεπτικές ουσίες που περιέχει η ασιατική σεντέλα ενισχύουν σημαντικά την ικανότητα διατήρησης της ακεραιότητας και επούλωσης του δέρματος, ιδίως στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την ανθεκτικότητα του συνδετικού ιστού. Επιπλέον, μελέτες δείχνουν ότι έχει σημαντική δράση κατά του οιδήματος.
icon
Εσπεριδίνη Τι είναι: Φυσικό φλαβονοειδές που βρίσκεται σε εσπεριδοειδή φρούτα, όπως το πορτοκάλι και το λεμόνι.

Που βοηθάει: Έχει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση καθώς μειώνει τα επίπεδα δεικτών φλεγμονής, ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει στη φυσιολογική ροή του αίματος στη μικροκυκλοφορία και στη διαπερατότητα των αγγείων. 
icon
Εκχύλισμα μυρτίλου Τι είναι: Το Μύρτιλο είναι ένα από τα διάφορα είδη φυτών χαμηλής ανάπτυξης της οικογενείας των Ερεικοειδών.

Που βοηθάει: Το μύρτιλο είναι πλούσιο σε ανθοκυανίνες και πολυφαινόλες, οι οποίες έχουν αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.
Περισσότερα
icon
Τροξερουτίνη Τι είναι: Φυσικό φλαβονοειδές που συντίθεται από ρουτίνη. Μπορεί να απομονωθεί από το Sophora japonica, το ιαπωνικό δέντρο παγόδας.

Που βοηθάει: Η τροξερουτίνη συμβάλλει στη μείωση της θρόμβωσης των αγγείων αλλά και της δημιουργίας οιδήματος, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι συνεισφέρει στη φυσιολογική ροή του αίματος στα αγγεία. Ακόμη, έχει παρατηρηθεί ότι προσφέρει προστασία αλλά και συνεισφέρει στην επιδιόρθωση του DNA έναντι των βλαβών που προκαλεί η γάμμα ακτινοβολία. 
icon
Ρούσκος Τι είναι: Ο Ρούσκος ή Λαγομηλιά ή Κρυφός Έρωτας είναι ένας αγκαθωτός θάμνος της οικογένειας των Λιλιειδών, πολύ ανθεκτικός στην ξηρασία. Περιέχει μια ποικιλία δομών, γνωστών ως ρουσκογενίνες.

Που βοηθάει: Ο Ρούσκος περιέχει γλυκοζίτες, φλαβονοειδή και σαπωνίνες, την νεορουσκογενίνη και την ρουσκογενίνη, ουσίες που αποτελούν το ενεργό συστατικό σε πολλά προϊόντα. Σύμφωνα με έρευνες, το εκχύλισμα Ρούσκου μπορεί να προκαλέσει αγγειόσυσπαση, βοηθώντας σε ασθένειες του κυκλοφορικού. Η χορήγηση ρούσκου, με τις αποσυμφορητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, συμβάλλει στη μείωση του πόνου και του οιδήματος ενώ φαίνεται ότι μειώνει το αίσθημα της κούρασης στα κάτω άκρα.
icon
Ιπποκαστανιά Η ιπποκαστανιά είναι ένα δέντρο που φύεται κυρίως στα Βαλκάνια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης. O φλοιός της περιέχει ουσίες οι οποίες έχουν φλεβοτονικές ιδιότητες, ενώ φαίνεται ότι η χορήγησή της συμβάλλει στη μείωση του πόνου στα κάτω άκρα. 
icon
Πορτοκάλι Τι είναι: Είναι φρούτο, καρπός του δέντρου πορτοκαλιά. Είναι ένα από τα πιο γνωστά εσπεριδοειδή και η φλούδα και η σάρκα του έχουν πορτοκαλί χρώμα. Επιπλέον, έχει γλυκιά ή γλυκόξινη γεύση. Η εξωτερική επιφάνεια της φλούδας είναι σχετικά ανώμαλη και φέρει μικρά αδενώδη στίγματα που παράγουν αρωματικό αιθέριο έλαιο.

Που βοηθάει: Το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και περιέχει επίσης σάκχαρα, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνη Α. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή και καροτενοειδή, χαρίζοντας αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση στο πορτοκάλι. 
icon
Άρνικα Τι είναι: Γνωστή και ως η Αρνακίς η ορεινή, είναι ένα πολυετές φυτό που μοιάζει με τη μαργαρίτα με άνθη που έχουν κίτρινα πέταλα και πορτοκαλί κέντρο και ανθοφορεί σε Ευρώπη, Σιβηρία αλλά και Βόρεια Αμερική.

Που βοηθάει: Το εκχύλισμα άρνικας έχει αναφερθεί ότι διαθέτει αντιβακτηριακή, αντικαρκινική, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμυκητιακή και ανοσορυθμιστική δράση. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα χημικών ενώσεων συμπεριλαμβανομένων των λακτονών σεσκιτερπενίου και των εστέρων του καρβονικού οξέος βραχείας αλυσίδας, των φλαβονοειδών, των καροτενοειδών, των αιθερίων ελαίων, των κουμαρινών, των φαινολικών οξέων κλπ.
icon
Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου Τι είναι: Είναι το αιθέριο έλαιο που παράγεται από τον ευκάλυπτο. Ο ευκάλυπτος είναι ένα φυτό που ανήκει στην τάξη Μυρτώδη και στην οικογένεια των Μυρτίδων.

Που βοηθάει: Μελέτες έχουν δείξει ότι το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου έχει αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες, ενώ φαίνεται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση. Ταυτόχρονα, το αιθέριο έλαιο που παράγεται από τον ευκάλυπτο χρησιμοποιείται ως αντιβηχικό αλλά και για την παρασκευή καλλυντικών σκευασμάτων.
Γέλη που βοηθά στην αίσθηση βάρους σε κουρασμένα πόδια.
Δερματολογικά ελεγμένη γέλη που δεν περιέχει λιπαρές ή αποφρακτικές ουσίες, επιτρέποντας τη διαπνοή του δέρματος.

Μπορεί να βοηθήσει την αίσθηση ξηρότητας, φαγούρας, βάρους σε κουρασμένα πόδια. Συντελεί την καλή κατάσταση του δέρματος.
 
Αριθμ. Γνωστ. CPNP: 1995500/11.2017
Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια και τοπυς βλεννογόνους, ξεπλύνετε καλά με νερό.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιον Γυναίκα, Άνδρας
Κατηγορία Φλεβικό Σύστημα
Συστατικά Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου, Άρνικα, Ασιατική σεντέλα, Διοσμίνη, Εκχύλισμα μυρτίλου, Εσπεριδίνη, Ιπποκαστανιά, Πορτοκάλι, Ρούσκος , Τροξερουτίνη
Μορφή 50 ml
Tρόπος λήψης Απλώστε επαρκή ποσότητα στην περιοχή που πάσχει και κάντε απαλό μασάζ. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2-3 φορές την ημέρα. Μόνο για εξωτερική χρήση
icon
Το προϊόν παρασκευάζεται στο Τορίνο της Ιταλίας σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
icon
Δες το βίντεο
icon
Τα συστατικά που περιέχει διαθέτουν μελέτη(ες). Διαβάστε περισσότερα
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :Bionat Troxiven Gel 50ml
Η Βαθμολογία σας

icon

icon

espa-migato