Troxiven Gel

14,90 €

Κρύα γέλη από 10 φυτικά συστατικά με καταπραυντική και ανακουφιστική δράση των συμπτωμάτων λόγω κακής φλεβικής κυκλοφορίας.

Συμβάλλει:
  • Στην ανακούφιση της αίσθησης κόπωσης των κάτω άκρων
  • Στη μείωση του οιδήματος
  • Στην ανακούφιση από ξηρότητα, κνησμό, ερυθρότητα
Μορφή: Γέλη 50 ml
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 1995500/11.2017
SKU
A927172635
Τρόπος λήψης Απλώστε επαρκή ποσότητα στην περιοχή που πάσχει και κάντε απαλό μασάζ. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2-3 φορές την ημέρα. Μόνο για εξωτερική χρήση
Μορφή 50 ml

Διοσμίνη, Εσπεριδίνη, Τροξερουτίνη, Εσχίνη, Εκχύλισμα άρνικας (Arnica Montana), Εκχύλισμα ασιάτικης σεντέλας (Gotu Kola), Εκχύλισμα πορτοκαλιού (Citrus sinensis), Εκχύλισμα ανθοκθανινών μύρτιλου, Εκχύλισμα ρούσκου, Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου, Νερό, Γλυκονικό προπυλένιο, Γλυκερίνη, Φενοξυαιθανόλη, Καρβομερή, Υδροξείδιο του νατρίου, Ιμιδαζολιδινυλουρία, Αιθυλεξυλογλυκερίνη, Τετρανάτριο γλουταμινικό διοξικό, Καμφορά, Λιμονένιο, Άρωμα.

Διοσμίνη
Διοσμίνη Φυσικό φλαβονοειδές που βρίσκεται, κυρίως, στη φλούδα των εσπεριδοειδών. Μελέτες έχουν δείξει ότι έχει σημαντική αντιοξειδωτική δράση, καθώς φαίνεται ότι οδηγεί σε μείωση των δεικτών του οξειδωτικού στρες. Παράλληλα, σημαντική είναι η αντιφλεγμονώδης δράση του μέσω της μείωσης προφλεγμονωδών ουσιών.
Εσπεριδίνη
Εσπεριδίνη Φυσικό φλαβονοειδές που βρίσκεται σε εσπεριδοειδή φρούτα, όπως το πορτοκάλι και το λεμόνι. Έχει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση καθώς μειώνει τα επίπεδα δεικτών φλεγμονής, ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει στη φυσιολογική ροή του αίματος στη μικροκυκλοφορία και στη διαπερατότητα των αγγείων. 
Εκχύλισμα μυρτίλου
Εκχύλισμα μυρτίλου Το μύρτιλο είναι πλούσιο σε ανθοκυανίνες και πολυφαινόλες, οι οποίες έχουν αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.
Τροξερουτίνη
Τροξερουτίνη Φυσικό φλαβονοειδές που συμβάλλει στη μείωση της θρόμβωσης των αγγείων αλλά και της δημιουργίας οιδήματος, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι συνεισφέρει στη φυσιολογική ροή του αίματος στα αγγεία. Ακόμη, έχει παρατηρηθεί ότι προσφέρει προστασία αλλά και συνεισφέρει στην επιδιόρθωση του DNA έναντι των βλαβών που προκαλεί η γάμμα ακτινοβολία. 
Περισσότερα
Ασιατική σεντέλα
Ασιατική σεντέλα Η ασιατική σεντέλα είναι ένα ποώδες φυτό, το οποίο μεγαλώνει σε τροπικές, ελώδεις περιοχές. Τα φύλλα της είναι πράσινα, σαν βεντάλια και είναι πλούσια σε τριτερπένια, τα οποία σε πολλές μελέτες φαίνεται ότι έχουν αντιφλεγμονώδη δράση αλλά και προάγουν την επούλωση πληγών μέσω παραγωγής κολλαγόνου. Η χορήγηση της ασιατικής σεντέλα φαίνεται ότι συμβάλλει στη μείωση της περιφέρειας και του οιδήματος του αστραγάλου. 
Ρούσκος
Ρούσκος Ο ρούσκος είναι ένας αγκαθωτός θάμνος περιέχει μια ποικιλία δομών, γνωστών ως ρουσκογενίνες. Η χορήγηση ρούσκου συμβάλλει στη μείωση του πόνου και του οιδήματος ενώ φαίνεται ότι μειώνει το αίσθημα της κούρασης στα κάτω άκρα.
Ιπποκαστανιά
Ιπποκαστανιά Η ιπποκαστανιά είναι ένα δέντρο που φύεται κυρίως στα Βαλκάνια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης. O φλοιός της περιέχει ουσίες οι οποίες έχουν φλεβοτονικές ιδιότητες, ενώ φαίνεται ότι η χορήγησή της συμβάλλει στη μείωση του πόνου στα κάτω άκρα. 
Πορτοκάλι
Πορτοκάλι Το πορτοκάλι είναι ένα διαδεδομένο εσπεριδοειδές φρούτο, πλούσιο σε φλαβονοειδή, τα οποία είναι γνωστά για την αντιοξειδωτική αλλά και αντιφλεγμονώδη δράση τους. 
Άρνικα
Άρνικα Το εκχύλισμα άρνικας έχει αναφερθεί ότι διαθέτει αντιβακτηριακή, αντικαρκινική, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμυκητιακή και ανοσορυθμιστική δράση. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα χημικών ενώσεων συμπεριλαμβανομένων των λακτονών σεσκιτερπενίου και των εστέρων του καρβονικού οξέος βραχείας αλυσίδας, των φλαβονοειδών, των καροτενοειδών, των αιθερίων ελαίων, των κουμαρινών, των φαινολικών οξέων κλπ.
Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου
Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου Μελέτες έχουν δείξει ότι το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου έχει αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες, ενώ φαίνεται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση.
Κρύα γέλη από 10 φυτικά συστατικά, δερματολογικά ελεγμένη, για την ανακούφιση των κουρασμένων ποδιών αλλά και των εξωτερικών αιμορροΐδων. Χάρη στα συστατικά του βοηθά στη μείωση του οιδήματος, της ξηρότητας και του κνησμού των κάτω άκρων. Δεν περιέχει λιπαρές ή αποφρακτικές ουσίες, επιτρέποντας τη διαπνοή του δέρματος.

Συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων λόγω κακής φλεβικής κυκλοφορίας όπως: αίσθημα κόπωσης κάτω άκρων, οίδημα, ξηρότητα, κνησμός, ερυθρότητα και αιμορροΐδες.
 
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 1995500/11.2017
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιονΓυναίκα, Άνδρας
ΚατηγορίαΦλεβικό Σύστημα
ΣυστατικάΔιοσμίνη, Εσπεριδίνη, Εκχύλισμα μυρτίλου, Τροξερουτίνη, Ασιατική σεντέλα, Ρούσκος , Ιπποκαστανιά, Πορτοκάλι, Άρνικα, Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου
Μορφή50 ml
Tρόπος λήψηςΑπλώστε επαρκή ποσότητα στην περιοχή που πάσχει και κάντε απαλό μασάζ. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2-3 φορές την ημέρα. Μόνο για εξωτερική χρήση
The product is produced in Turin (Italy) where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στο Τορίνο της Ιταλίας σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
Watch the video
Δες το βίντεο
The product is supported by a clinical study. Read more
To προϊόν διαθέτει κλινική (ες) μελέτη (ες).Διαβάστε περισσότερα
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :Troxiven Gel
Η Βαθμολογία σας