Με κάθε αγορά προϊόντων Terranova ενισχύετε τις δράσεις της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης! Περισσότερα

Η Τerranova Nutrition στηρίζει τις δράσεις της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης

Η Terranova Nutrition Greece δίπλα στη ΖΕΗ!

Η Terranova Nutrition Greece επισκέφθηκε τους τετράποδους φίλους της στη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης. Σε αυτή τη συνάντηση οι δύο «ομάδες» έδωσαν χέρια και πατούσες, για να κλειστεί μία μυστική συμφωνία.

Μοναδικός σκοπός αυτής της συμφωνίας είναι η ανταλλαγή αγάπης. Το ζώο μαθαίνει στον άνθρωπο να εκφράζει την αγάπη που κρύβει μέσα του κι ο άνθρωπος βοηθάει το ζώο να μιλάει εκφράζοντας τις ανάγκες του (γινόμαστε η φωνή που δεν έχει).

Με κάθε αγορά προϊόντων Terranova Nutrition, της μοναδικής πλήρους, 100% vegan και cruelty-free σειράς βιταμινών και υπερτροφών στην Ελλάδα, βοηθάς τα φιλοξενούμενα ζώα της ΖΕΗ!

#PawFive #Vegan #Cruelty-free #TerranovaSupportsYou #KeepSupportingPaws #ShowMeYourLove

 

➥ Τον μήνα Ιούλιο ΜΑΖΙ καταφέραμε να καλύψουμε τις ανάγκες σε αμπούλες και χάπια αποπαρασίτωσης που χρειάζονταν τα φιλοξενούμενα ζώα της ΖΕΗ!


➥ Τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο, ΜΑΖΙ καλύψαμε την ανάγκη για τον εμβολιασμό των φιλοξενούμενων ζώων!

 


➥ Τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ΜΑΖΙ καλύψαμε τις ανάγκες φιλοξενίας και ανάρρωσης των φιλοξενούμενων ζώων, κυρίως γατών!
➥ Τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 21' η Terranova προσέφερε την αγάπη της για να μπορέσει να στειρώσει τις γάτες των ανδρικών φυλακών του Κορυδαλλού.

➥ Ακολούθησε μας στα Social Media και ενημερώσου για τις επόμενες δράσεις μας για την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης!