Ελαιο από καρπό ιπποφαούς

Ελαιο από καρπό ιπποφαούς
Τι είναι: Το Ιπποφαές (Hippophae L.) είναι φυλλοβόλος θάμνος που ανήκει στην οικογένεια των Ελαιαγνοειδών.

Που βοηθάει: Ο καρπός του ιπποφαούς αποτελεί μια εξαιρετική πηγή φυτικών ω-7 λιπαρών οξέων, τα οποία έχουν γίνει ευρέως γνωστά για τη συμβολή τους στην υγεία και την καλλυντική φροντίδα. Το έλαιο από τον καρπό του ιπποφαούς είναι, επίσης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, χαρίζοντας την αντιοξειδωτική δράση.

1 είδος

ανά σελίδα

1 είδος

ανά σελίδα
espa-migato