facebook

Φλοιός κανέλας

icon
Τι είναι: Η κανέλα, κανέλλα ή καννέλα, είναι ένα μπαχαρικό που βρίσκεται στο εσωτερικό του φλοιού αρκετών δέντρων από το γένος Κιννάμωμον (Cinnamomum) που χρησιμοποιείται τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική.

Που βοηθάει: Η κανέλλα είναι πλούσια σε συστατικά με αντιοξειδωτική δράση και γι' αυτό έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ινσουλινοαντίστασης αλλά και του γλυκαιμικού ελέγχου στο αίμα.

1 είδος

ανά σελίδα

1 είδος

ανά σελίδα
espa-migato