Tusfree

12,20 €

Σιρόπι με 9 ενεργά φυσικά συστατικά και Βιταμίνη C που δρουν στον Ξηρό & Παραγωγικό Βήχα και ενισχύουν το ανοσοποιητικό.

Συμβάλλει:
  • Στον παραγωγικό και ξηρό βήχα
  • Στον ερεθισμένο λαιμό
  • Στην καταρροή
  • Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Στην ενίσχυση του τόνου της φωνής
Μορφή: 150ml
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών και ενήλικες
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 80919/04.11.2016
SKU
A971621812
Τρόπος λήψης Ενήλικες: 15 ml X 2 φορές/ημέρα (30ml) | Παιδιά: 2-3 ετών: 5-6 ml X 1 φορά/ημέρα (5-6ml) 4-6 ετών: 7 ml Χ 1 φορά/ημέρα (7ml) 7-10 ετών: 5 ml Χ 2 φορές/ημέρα (10ml) 11-14 ετών: 6-7 ml Χ 2 φορές/ημέρα (12-14ml)
Μορφή 150 ml
 
ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑ 150ml ΑΝΑ 30ml VNR* (%)
Βιταμίνη C 1g 200mg 250%
Παπαρούνα (ξηρό εκχύλισμα) 700mg 140mg  
Κισσός (ξηρό εκχύλισμα) 700mg 140mg  
Σπόροι Γκρεϊπφρουτ 500mg 100mg  
Αλόε Βέρα 500mg 100mg  
Δροσερά (ξηρό εκχύλισμα) 400mg 80mg  

Πρόπολη (ξηρό εκχύλισμα 12%)

από το οποίο Πολυφαινόλες

300mg

36mg

60mg

7.2mg

 
Βιολέτα (ξηρό εκχύλισμα) 300mg 60mg  
Φλόμος (ξηρό εκχύλισμα) 300mg 60mg  
Πολύγαλα (ξηρό εκχύλισμα) 260mg 52mg  

*VNR% = Ποσοστό αναφοράς θρεπτικής αξίας

Αλόη
Αλόη θεραπεία εγκαυμάτων, ηλιακών εγκαυμάτων, ξηροδερμίας και στην επούλωση τραυμάτων. Συμβάλλει στην αναγέννηση νέων επιδερμικών κυττάρων, μέσω αύξησης παραγωγής ινοβλαστών καθώς και της παραγωγής και έκκρισης κολαγόνου από τον ανθρώπινο οργανισμό.
Δροσερά
Δροσερά Η Δροσερά είναι φυτό το οποίο φύεται σε θαμνότοπους σε πολλές περιοχές του βορείου ημισφαιρίου. Ολόκληρο το φρέσκο φυτό χρησιμοποιείται για την παρασκευή καταπραϋντικού σιροπιού που επιδρά στο λαιμό, στους πνεύμονες και τους αναπνευστικούς αγωγούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευεργετικά αποτελέσματα στη βρογχίτιδα, στον κοκκύτη και στον επίμονο βήχα. Η παρουσία της πλουμπαγίνης βοηθά στο να εξηγηθεί η αποτελεσματικότητα της Δροσέρας κατά του στρεπτόκοκκου, του σταφυλόκοκκου και του πνευμονιόκοκκου.
Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ
Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ Πρόσφατα ανακαλύφθηκαν οι δραστηριότητες του G.S.E. και συγκεκριμένα από το 1980, χρονολογία στην οποία ο διάσημος ανοσολόγος Jacob H. ανακάλυψε τη μεγάλη αντιβιοτική δραστηριότητα, τέτοια που να καθορίζεται ως «το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό» και ακόμα περισσότερο χωρίς παρενέργειες και που να μην παρεμποδίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη βακτηριακή χλωρίδα. Αρκετές διεθνείς έρευνες διεξήχθηκαν και ακόμη διεξάγονται αποκαλύπτοντας τις εξαιρετικές πολύ-δραστηριότητες του G.S.E. εκ των οποίων: αντιϊκές, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητικές. Εργαστηριακές αναλύσεις που έχουν διεξαχθεί από πολυάριθμα Ινστιτούτα των Η.Π.Α., του Καναδά, της Γαλλίας, της Αυστρίας και του Μεξικού έδειξαν ότι το G.S.E. είναι ενεργό ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα μικροβίων εκ των οποίων: σταφυλόκοκκος, στρεπτόκοκκος, σαλμονέλα, έλα, escherichia coli, ψευδομονάδες, γαλακτοβάκιλλοι, klebsiella, shigella, legionella pneumophila, χλαμύδια, ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, έρπης, candida albicans, aspergillus, tricophyton άλλοι μύκητες και ζυμώσεις. Οι δοκιμές έχουν υποβληθεί και έχουν εγκριθεί από τις αμερικάνικες F.D.A. U.S.D.A. Το εκχύλισμα των «σπόρων γκρέιπφρουτ» ενδείκνυται για την αντιμετώπιση επιδερμικών, στοματικών, ακουστικών και εσωτερικών μολύνσεων. Από την άποψη της δερματολογίας το G.S.E. έχει έγκυρη χρήση σε μυκητιακού τύπου παθολογίες (με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την candida albicans), σε βακτηριδιακές, παρασιτικές, και ιικές (έρπις) παθολογίες. Το Ινστιτούτο Pasteur του Παρισιού διεξήγαγε έρευνες πάνω στην αντιική δραστηριότητα του G.S.E. Τέλος, πρόσφατα ανακαλύφθηκε πως (Πανεπ. Σπουδές San Paolo - Βραζιλία) το G.S.E. κατέχει ένα βαθμό βακτηριδιακής απολύμανσης του δέρματος ίσο με 100% έναντι 72% που κατέχει η μεθυλική αλκοόλη.
Κισσός
Κισσός Ο κισσός είναι ένα φυτό που φύεται σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Μελέτες δείχνουν ότι το εκχύλισμα του φυτού είναι αποτελεσματικό και βοηθά στα συμπτώματα του βήχα.
Περισσότερα
Φλόμος
Φλόμος Φύεται στην Ευρώπη και την Ασία, αλλά κυρίως γύρω από την περιοχή της Μεσογείου, και φαίνεται ότι έχει αντιφλεγμονώδεις δράσεις.
Παπαρούνα
Παπαρούνα Η παπαρούνα είναι ηνωστή για την ηρεμιστική, καταπραϋντική και μαλακτική της δράση.
Πρόπολη
Πρόπολη Έχει γνωστή αντιβακτηριδιακή (σταφυλόκοκκοι, στρεπτόκοκκοι, σαλμονέλα κλπ), αντιϊκή (ιός της γρίπης, έρπις), αντιμυκητιακή, αναισθητική και αντιμολυσματική δράση. Η πρόπολη φαίνεται επίσης να έχει την ικανότητα να αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού ενάντια στους ιούς και στα βακτήρια.
Βιολέτα
Βιολέτα Είναι ένα φυτό που έχει αντιβηχική, μαλακτική δράση και αραίωση του βρογχικού βλεννογόνου.
Βιταμίνη C
Βιταμίνη C Γνωστή και ως ασκορβικό οξύ. Βρίσκεται σε φρούτα και λαχανικά. Έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό κυρίως λόγω της αντιοξειδωτικής της δράσης. Χρησιμοποιείται ευερέως για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Πολύγαλα
Πολύγαλα Είναι ένα φυτό, το οποίο φαίνεται ότι έχει αποχρεπτική και μαλακτική δράση, ανακουφίζοντας τον ξηρο και παραγωγικό βήχα.
To TusFree είναι ένα σιρόπι με βάση φυτικά συστατικά, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε παιδιά και ενήλικες. Τα 9 φυσικά ενεργά συστατικά (βιολέτα, κισσός, aloe vera, παπαρούνα, φλόμος, δροσέρα, πολύγαλα, σπόροι γκρέιπφρουτ, πρόπολη) και η Βιταμίνη C συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των ανωτέρων αναπνευστικών οδών, στη ρευστοποίηση των βρογχικών εκκρίσεων, στη μαλακτική και ηρεμιστική δράση του στοματοφάρυγγα καθώς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Παράλληλα, λειτουργεί και ως φυσικό «αντιβιοτικό», χάρη στην Πρόπολη και τους Σπόρους Γκρέιπφρουτ.
 
Συμβάλλει στον παραγωγικό και ξηρό βήχα, στον ερεθισμένο λαιμό, στη καταρροή, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ενίσχυση του τόνου της φωνής.
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών και ενήλικες, άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, σε ομοιοπαθητική.

Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 80919/04.11.2016

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιονΓυναίκα, Άνδρας, Παιδί
ΚατηγορίαΑνοσοποιητικό
ΣυστατικάΑλόη , Δροσερά, Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ, Κισσός, Φλόμος, Παπαρούνα, Πρόπολη, Βιολέτα, Βιταμίνη C, Πολύγαλα
Μορφή150 ml
Tρόπος λήψηςΕνήλικες: 15 ml X 2 φορές/ημέρα (30ml) | Παιδιά: 2-3 ετών: 5-6 ml X 1 φορά/ημέρα (5-6ml) 4-6 ετών: 7 ml Χ 1 φορά/ημέρα (7ml) 7-10 ετών: 5 ml Χ 2 φορές/ημέρα (10ml) 11-14 ετών: 6-7 ml Χ 2 φορές/ημέρα (12-14ml)
The product is produced in Turin (Italy) where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στο Τορίνο της Ιταλίας σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
The product does not contain gluten
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη
The product is supported by a clinical study. Read more
To προϊόν διαθέτει κλινική (ες) μελέτη (ες).Διαβάστε περισσότερα
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :Tusfree
Η Βαθμολογία σας