facebook

Πίτουρο ρυζιού

icon
Τι είναι: Το πίτουρο είναι η εξωτερική επικάλυψη του κόκκου ρυζιού και συχνά αφαιρείται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

Που βοηθάει: Το πίτουρο ρυζιού είναι ιδιαίτερα υψηλό σε βιταμίνες Β όπως η θειαμίνη, η νιασίνη και η Β6, οι οποίες διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας, στην καρδιαγγειακή υγεία και στην αποφυγή της κατάθλιψης. Επιπλέον, περιέχει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, μεταξύ των οποίων τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες, α-λιποϊκό οξύ (το οποίο επίσης ανακυκλώνει αντιοξειδωτικές ουσίες όπως αυτές των βιταμίνη C και Ε αφού έχουν εξαντληθεί), συνένζυμο Q10 (CoQ10) και πολλά καροτενοειδή. Είναι, επίσης, γνωστό ότι περιέχει τα αντιοξειδωτικά ένζυμα υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD), υπεροξειδάση και καταλάση..

Στοιχεία 1-24 από 69

Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-24 από 69

Σελίδα
ανά σελίδα
espa-migato