Biogreen Gel CE

16,40 €

Δερματολογική γέλη που προστατεύτει δέρμα και βλεννογόνο από εξωγενείς παράγοντες - βακτήρια, μύκητες, ιούς- και βοηθάει την επούλωση. Με μοναδικό συνδυασμό των συστατικών: Lapacho, Πρόπολη, Καλέντουλα, Αλόη Βέρα, Σπόρους Γκρέιπφρουτ και MSM.
Ιατροτεχνολογικό προϊόν, χωρίς κορτιζόνη. Κλινικά και Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν στον άνθρωπο.

Συμβάλλει:
Στην άμεση αποκατάσταση των:
 • Αφθών, στοματίτιδας, περιστοματικών ερεθισμών
 • Παρατριμμάτων, συγκαμάτων, εκζεμάτων
 • Κνησμού - τσιμπημάτων
 • Ακμής
 • Ατοπικής δερματίτιδας
 • Μυκητιάσεων, ονυχομυκητιάσεων
 
Μορφή: Γέλη 30 ml
Κατάλληλο από 6 μηνών και άνω
Μπορεί να εφαρμοστεί στο δέρμα, τη στοματική κοιλότητα, τον ρινικό βλεννογόνο και στα γεννητικά όργανα (εξωτ. χρήση).
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 38108/28.05.2012
Ιατροτεχνολογικό Προϊόν
SKU
5206856000064
Τρόπος λήψης Εφαρμογή 2-4 φορές/ημέρα μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα
Μορφή 30 ml

Συστατικά: Lapacho (Tabebuia Avellanedae), Πρόπολη, Καλέντουλα (Calendula Officinalis), Αλόη Βέρα, Εκχύλισμα σπόρων Γκρέιπφρουτ, MSM, Προπυλενογλυκόλη, Απιονισμένο κεκαθαρμένο νερό.

 
Αλόη
Αλόη θεραπεία εγκαυμάτων, ηλιακών εγκαυμάτων, ξηροδερμίας και στην επούλωση τραυμάτων. Συμβάλλει στην αναγέννηση νέων επιδερμικών κυττάρων, μέσω αύξησης παραγωγής ινοβλαστών καθώς και της παραγωγής και έκκρισης κολαγόνου από τον ανθρώπινο οργανισμό.
Καλέντουλα
Καλέντουλα Η calendula officinalis περιέχει φλαβονοειδή και πολυφαινόλες, οι οποίες έχουν αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση και παρέχουν προστασία έναντι των βλαβών που προκαλούν οι UV ακτίνες του ήλιου. Επιπλέον, παρεμβαίνει στη μείωση φλεγμονών, βελτιώνει την επούλωση των κατεστραμμένων ιστών λόγω δερματικών παθήσεων. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την Aloe Vera είναι πολύ αποτελεσματική στην ανακούφιση από τον ερεθισμό και το σύγκαμα, που προκαλεί η πάνα, στα βρέφη και τα νήπια.
Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ
Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ Πρόσφατα ανακαλύφθηκαν οι δραστηριότητες του G.S.E. και συγκεκριμένα από το 1980, χρονολογία στην οποία ο διάσημος ανοσολόγος Jacob H. ανακάλυψε τη μεγάλη αντιβιοτική δραστηριότητα, τέτοια που να καθορίζεται ως «το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό» και ακόμα περισσότερο χωρίς παρενέργειες και που να μην παρεμποδίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη βακτηριακή χλωρίδα. Αρκετές διεθνείς έρευνες διεξήχθηκαν και ακόμη διεξάγονται αποκαλύπτοντας τις εξαιρετικές πολύ-δραστηριότητες του G.S.E. εκ των οποίων: αντιϊκές, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητικές. Εργαστηριακές αναλύσεις που έχουν διεξαχθεί από πολυάριθμα Ινστιτούτα των Η.Π.Α., του Καναδά, της Γαλλίας, της Αυστρίας και του Μεξικού έδειξαν ότι το G.S.E. είναι ενεργό ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα μικροβίων εκ των οποίων: σταφυλόκοκκος, στρεπτόκοκκος, σαλμονέλα, έλα, escherichia coli, ψευδομονάδες, γαλακτοβάκιλλοι, klebsiella, shigella, legionella pneumophila, χλαμύδια, ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, έρπης, candida albicans, aspergillus, tricophyton άλλοι μύκητες και ζυμώσεις. Οι δοκιμές έχουν υποβληθεί και έχουν εγκριθεί από τις αμερικάνικες F.D.A. U.S.D.A. Το εκχύλισμα των «σπόρων γκρέιπφρουτ» ενδείκνυται για την αντιμετώπιση επιδερμικών, στοματικών, ακουστικών και εσωτερικών μολύνσεων. Από την άποψη της δερματολογίας το G.S.E. έχει έγκυρη χρήση σε μυκητιακού τύπου παθολογίες (με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την candida albicans), σε βακτηριδιακές, παρασιτικές, και ιικές (έρπις) παθολογίες. Το Ινστιτούτο Pasteur του Παρισιού διεξήγαγε έρευνες πάνω στην αντιική δραστηριότητα του G.S.E. Τέλος, πρόσφατα ανακαλύφθηκε πως (Πανεπ. Σπουδές San Paolo - Βραζιλία) το G.S.E. κατέχει ένα βαθμό βακτηριδιακής απολύμανσης του δέρματος ίσο με 100% έναντι 72% που κατέχει η μεθυλική αλκοόλη.
Λαπάτσο
Λαπάτσο Είναι ένα γηγενές φυτό της Νοτίου Αμερικής, από το οποίο είναι γνωστά περίπου 100 είδη. Το είδος που επέδειξε τις πιο ουσιαστικές και ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες είναι το «Tabebuia Avellanedae» από το οποίο έχουμε χρησιμοποιήσει τα πιο ενεργά συστατικά στο Biogreen Oto και στο Biogreen gel. Οι πιο σημαντικές δράσεις του Lapacho είναι η αντιμυκητισιακή, η αντιμικροβιακή, η αντϊική, η αντιφλεγμονώδης και η ανοσοδιεργετική ενώ υπάρχουν έρευνες ακόμη και στον τομέα της ογκολογίας. Η F.D.A. (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων στις ΗΠΑ.) απέδωσε το 1981 στο Lapacho το «Πιστοποιητικό Ασφαλείας». Ερευνες που έχουν διεξαχθεί από σημαντικούς ερευνητές σε αμερικανικά, ευρωπαϊκά πανεπιστήμια με κλινικές μελέτες (Καθ. O. Gonsalves – Πανεπ. Recife – Η.Π.Α.; Καθ. Edward H. Oswald Aμστερνταμ; Δρ. Weed- Καναδάς; Καθ. De Lima και συνεργάτες –Πανεπ. Bραζιλίας; Καθ. Wagner και συνεργάτες; Δρ. Pizzorno Bastyr Πανεπ. και Δρ. Murray- Seatle Washington- Η.Π.Α.; Δρ. Morrison- Brown- Η.Π.Α.; Καθ. Alguacil LF, Galan de Mera A- Πανεπ. Μαδρίτης - Ισπανία; Καθ. K. Muller, A. Sellmer, W. Wiegrebe- Πανεπ. Munter και Regensburg-Γερμανία; Καθ. W.R. Accorsi Πανεπ. S. Paolo Bραζιλία; δρ. Nagata K, Hiarai KI- Πανεπ. Της Ιατρικής - Ιαπωνία) απέδειξαν τις πολλαπλές θεραπευτικές δράσεις του φλοιού του Lapacho (Τ.Α.).
Περισσότερα
Μεθυλοσουλφονιλμεθάνιο
Μεθυλοσουλφονιλμεθάνιο Το Μεθυλοσουλφονιλμεθάνιο (M.S.M.) – χημικός τύπος (CH3)2 SO2 – είναι μία οργανική ένωση του θείου , υδροδιαλυτή, άοσμη, που περιέχει περίπου 34% στοιχειώδη θείου. Αν και ο ειδικός μηχανισμός του M.S.M. δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως ορισμένες κύριες ιδιότητές του έχουν ως αντικείμενο: να αναστείλει την μετάδοση των ώσεων του πόνου κατά μήκος των κυρίως δικτύων του νευρικού συστήματος (ίνες C) που μεταδίδουν το σήμα από τους κατεστραμμένους ιστούς μέχρι τον εγκέφαλο – μειώνει την φλεγμονή ακόμη και στο περιφερειακό και ενδοδερμικό νευρικό σύστημα – μειώνει το μυϊκό σπασμό (πληγές και φλεγμονές μπορούν προκαλέσουν σπασμό στους μυς). Μετά την εφαρμογή μια κρέμας ή ενός τζελ που περιέχουν M.S.M. σε μια περιοχή που προκαλεί πόνο, παρατηρείται χαμηλότερος βαθμός μυϊκών σπασμών κατά την αφή, που αντικατοπτρίζεται και μέσω της ηλεκτρομοιοπάθειας – αναστέλλει τη χολινεστεράση – εξομαλύνει τη διαδικασία της αναδόμησης του κολλαγόνου, ικανό για την ανοικοδόμηση των ιστών που βρίσκονται κοντά σε μια πληγή ή χειρουργική τομή – έχουν επίδραση ομαλοποίησης του ανοσοποιητικού που παρατηρείται σε αυτοάνοσα νοσήματα (λύκος, σκληροδερμία (αποτέλεσμα που μαλακώνει) και ρευματικές αρθρίτιδες) - βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των κηλίδων του δέρματος που προκαλείται από τις επιθέσεις αλλεργίας - μειώνει την υπερευαισθησία των ούλων. Οριστικά σημαντικό χαρακτηριστικό είναι να επισημανθεί ότι το M.S.M. θεωρείται ως μια από τις λιγότερο τοξικές ουσίες στη βιολογία, παρόμοιο από αυτή την άποψη με το νερό. Σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Oregon Health Sciences University σε εκατοντάδες ασθενείς θεραπευόμενους για πολλά χρόνια με δόσεις M.S.M. ανώτερες των 2 γραμμαρίων/ημέρα δεν υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις τοξικότητας. Περαιτέρω έρευνες που διεξήχθηκαν σε πειραματόζωα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως σημειώνεται σε δόσεις των 8 g / kg σωματικού βάρους δεν έδειξαν αρνητικές συνέπειες (dr. Jacob S.W. 1999 – New York). Το M.S.M. μπορεί να συνιστάται σε μια σειρά από ενδείξεις σαν εναλλακτική στην παραδοσιακά αναλγητικά και σε ασθενείς που πάσχουν από περιοδικά επώδυνα συμπτώματα, χωρίς να προκαλούν παρενέργειες.
Πρόπολη
Πρόπολη Έχει γνωστή αντιβακτηριδιακή (σταφυλόκοκκοι, στρεπτόκοκκοι, σαλμονέλα κλπ), αντιϊκή (ιός της γρίπης, έρπις), αντιμυκητιακή, αναισθητική και αντιμολυσματική δράση. Η πρόπολη φαίνεται επίσης να έχει την ικανότητα να αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού ενάντια στους ιούς και στα βακτήρια.
Δερματολογικό gel με μοναδικό φυτικό συνδυασμό από Lapacho (Tabebuia Avellanedae), Πρόπολη, Καλέντουλα, Αλόη Βέρα, εκχύλισμα σπόρων Γκρέιπ φρουτ & MSM. Ιατροτεχνολογικό προϊόν. Υποστηρίζει την επούλωση των ιστών του δέρματος και των  βλεννογόνων δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ που λειτουργεί ως φραγμός έναντι εξωγενών παραγόντων, όπως είναι τα βακτήρια, οι μύκητες και οι ιοί. Συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσιολογικής ακεραιότητας των ιστών.
Είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση καθώς είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένο στον άνθρωπο, ώστε να χαρακτηρίζεται μη ερεθιστικό, υποαλλεργικό και μη κυτταροτοξικό.
Κατάλληλο από 6 μηνών βρέφος και άνω.
Εφαρμόζεται στο δέρμα, στη στοματική κοιλότητα, στη ρινική κοιλότητα και στα γεννητικά όργανα εξωτερικά.
 
Συμβάλλει στην άμεση αποκατάσταση των:
 • Αφθών, Στοματίτιδας, Περιστοματικών ερεθισμών
 • Παρατριμμάτων, Συγκαμάτων, Εκζεμάτων
 • Κνησμού – τσιμπημάτων
 • Ακμής
 • Ατοπικής δερματίτιδας
 • Μυκητιάσεων, Ονυχομυκητιάσεων

Κατάλληλο για κάθε ηλικία, ακόμα και μωρά άνω των 6 μηνών. Μπορεί να βοηθήσει και σε περιπτώσεις ψωρίασης.

 
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 38108/28.05.2012
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιονΓυναίκα, Άνδρας, Παιδί
ΚατηγορίαΔέρμα, Φροντίδα Προσώπου
ΣυστατικάΑλόη , Καλέντουλα, Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ, Λαπάτσο, Μεθυλοσουλφονιλμεθάνιο, Πρόπολη
Μορφή30 ml
Tρόπος λήψηςΕφαρμογή 2-4 φορές/ημέρα μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα
The product is produced in Turin (Italy) where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στο Τορίνο της Ιταλίας σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
The product is supported by a clinical study. Read more
To προϊόν διαθέτει κλινική (ες) μελέτη (ες).Διαβάστε περισσότερα
The product is protected by an International Patent
Το προϊόν προστατεύεται με Διεθνές Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας
The product is supported by a clinical study. Read more
To προϊόν διαθέτει κλινική (ες) μελέτη (ες).Διαβάστε περισσότερα
The product is dermatologically tested on humans
Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο στον άνθρωπο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :Biogreen Gel CE
Η Βαθμολογία σας