ColonLife

33,30 €

Με 4x δράση για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου και παθήσεων του παχέος εντέρου.

Συμβάλλει:
  • Στην ανακούφιση συμπτωμάτων όπως χρόνια διάρροια, φούσκωμα, κοιλιακό άλγος, που οφείλονται σε λειτουργικές διαταραχές και φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου
  • Στη λειτουργική αποκατάσταση του εντερικού βλεννογόνου
Μορφή: 10 δισκία βουτυρικού οξέως και σπόρων grapefruit + 10 κάψουλες προβιοτικών με πρεβιοτικά
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 59569/27.07.2016
SKU
Α970384943
Τρόπος λήψης 10 πρώτες ημέρες - μπλε καρτέλα: 1 δισκίο με άδειο στομάχι + 10 επόμενες ημέρες - κόκκινη καρτέλα: 1 κάψουλα με άδειο στομάχι. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΗΨΗΣ: τουλ. 2 μήνες για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του σκευάσματος
Μορφή 10 κάψουλες + 10 ταμπλέτες
Μπλε καρτέλα  
Βουτυρικό Ασβέστιο 614 mg
Ποσότητα Βουτυρικού Οξέος 500 mg
Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ  50 mg
Κόκκινη Καρτέλα  
Bifidobacterium Βreve BR03 1 δισ. κύτταρα
Lactobacillus Plantarum LP01 1 δισ. κύτταρα
Lactobacillus Reuteri LRE02 0,2 δισ. κύτταρα
Φρουκτοολιγοσακχαρίτες  236mg
Βουτυρικό οξύ
Βουτυρικό οξύ Το βουτυρικό οξύ αποτελεί λιπαρό οξύ βραχέας αλύσου, συστατικό που παράγεται σε φυσιολογικές καταστάσεις από τη μικροχλωρίδα του εντέρου, δρώντας προστατευτικά για το εντερικό περιβάλλον. 
Φρουκτοολιγοσακχαρίτες
Φρουκτοολιγοσακχαρίτες Ανήκουν στην ομάδα των υδατανθράκων και τα βρίσκουμε στα φρούτα και τα λαχανικά. Είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό καθώς αποτελούν τροφή για τη μικροχλωρίδα του εντέρου.
Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ
Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ Πρόσφατα ανακαλύφθηκαν οι δραστηριότητες του G.S.E. και συγκεκριμένα από το 1980, χρονολογία στην οποία ο διάσημος ανοσολόγος Jacob H. ανακάλυψε τη μεγάλη αντιβιοτική δραστηριότητα, τέτοια που να καθορίζεται ως «το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό» και ακόμα περισσότερο χωρίς παρενέργειες και που να μην παρεμποδίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη βακτηριακή χλωρίδα. Αρκετές διεθνείς έρευνες διεξήχθηκαν και ακόμη διεξάγονται αποκαλύπτοντας τις εξαιρετικές πολύ-δραστηριότητες του G.S.E. εκ των οποίων: αντιϊκές, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητικές. Εργαστηριακές αναλύσεις που έχουν διεξαχθεί από πολυάριθμα Ινστιτούτα των Η.Π.Α., του Καναδά, της Γαλλίας, της Αυστρίας και του Μεξικού έδειξαν ότι το G.S.E. είναι ενεργό ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα μικροβίων εκ των οποίων: σταφυλόκοκκος, στρεπτόκοκκος, σαλμονέλα, έλα, escherichia coli, ψευδομονάδες, γαλακτοβάκιλλοι, klebsiella, shigella, legionella pneumophila, χλαμύδια, ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, έρπης, candida albicans, aspergillus, tricophyton άλλοι μύκητες και ζυμώσεις. Οι δοκιμές έχουν υποβληθεί και έχουν εγκριθεί από τις αμερικάνικες F.D.A. U.S.D.A. Το εκχύλισμα των «σπόρων γκρέιπφρουτ» ενδείκνυται για την αντιμετώπιση επιδερμικών, στοματικών, ακουστικών και εσωτερικών μολύνσεων. Από την άποψη της δερματολογίας το G.S.E. έχει έγκυρη χρήση σε μυκητιακού τύπου παθολογίες (με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την candida albicans), σε βακτηριδιακές, παρασιτικές, και ιικές (έρπις) παθολογίες. Το Ινστιτούτο Pasteur του Παρισιού διεξήγαγε έρευνες πάνω στην αντιική δραστηριότητα του G.S.E. Τέλος, πρόσφατα ανακαλύφθηκε πως (Πανεπ. Σπουδές San Paolo - Βραζιλία) το G.S.E. κατέχει ένα βαθμό βακτηριδιακής απολύμανσης του δέρματος ίσο με 100% έναντι 72% που κατέχει η μεθυλική αλκοόλη.
Προβιοτικά: Bifidobacterium
Προβιοτικά: Bifidobacterium Είναι ένα γένος βακτηρίων που υπάρχει στο γαστρεντερικό σύστημα αλλά και στο γυναικείο κόλπο. Η χορήγηση Bifidobacterium φαίνεται ότι βοηθά στη βελτίωση του εντερικού φραγμού ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει στη διατήρηση της περιόδου ύφεσης σε περιστατικά ελκλωδους κολίτιδας.
Περισσότερα
Προβιοτικά: Lactobacillus
Προβιοτικά: Lactobacillus Είναι ένα γένος βακτηρίων που υπάρχει στο γαστρεντερικό σύστημα καθώς και στο γυναικέιο κόλπο. Μελέτες έχουν δείξει ότι η χορήγησή τους μπορεί να συμβάλλει στη μείωση συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου.

Μοναδικός συνδυασμός 4 συστατικών: Βουτυρικού οξέος, GSE και συμβιωτικών, προβιοτικά με πρεβιοτικά, για ανακούφιση των ενοχλητικών συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου και των παθήσεων του παχέος εντέρου και ενίσχυση της εύρυθμης λειτουργίας του.

Χωρίς γλουτένη & λακτόζη.

Συμβάλλει στην ανακούφιση συμπτωμάτων, όπως χρόνια διάρροια, φούσκωμα, κοιλιακό άλγος, που οφείλονται σε λειτουργικές διαταραχές και φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου.

Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 59569/27.7.2016

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιονΓυναίκα, Άνδρας
ΚατηγορίαΓαστρεντερικό-Πεπτικό Σύστημα
ΣυστατικάΒουτυρικό οξύ, Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ, Προβιοτικά: Bifidobacterium, Προβιοτικά: Lactobacillus
Μορφή10 κάψουλες + 10 ταμπλέτες
Tρόπος λήψης10 πρώτες ημέρες - μπλε καρτέλα: 1 δισκίο με άδειο στομάχι + 10 επόμενες ημέρες - κόκκινη καρτέλα: 1 κάψουλα με άδειο στομάχι. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΗΨΗΣ: τουλ. 2 μήνες για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του σκευάσματος
The product is produced in Turin (Italy) where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στο Τορίνο της Ιταλίας σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
The product is supported by a clinical study. Read more
To προϊόν διαθέτει κλινική (ες) μελέτη (ες).Διαβάστε περισσότερα
The product does not contain gluten
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη
The product does not contain lactose
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη
Watch the video
Δες το βίντεο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :ColonLife
Η Βαθμολογία σας