Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου

Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου
Τι είναι: Είναι το αιθέριο έλαιο που παράγεται από τον ευκάλυπτο. Ο ευκάλυπτος είναι ένα φυτό που ανήκει στην τάξη Μυρτώδη και στην οικογένεια των Μυρτίδων.

Που βοηθάει: Μελέτες έχουν δείξει ότι το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου έχει αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες, ενώ φαίνεται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση. Ταυτόχρονα, το αιθέριο έλαιο που παράγεται από τον ευκάλυπτο χρησιμοποιείται ως αντιβηχικό αλλά και για την παρασκευή καλλυντικών σκευασμάτων.

1 είδος

ανά σελίδα

1 είδος

ανά σελίδα
espa-migato