TERRANOVA Beetroot Juice, Cordyceps&Reishi Super-Blend Powder 70γρ

49,90 €

Μια έντονα δυναμική και συνεργιστική σύνθεση χυμού Παντζαριού, μανιτάρι Cordyceps και μανιτάρι Reishi (Γανόδερμα).

Συμβάλλει:
  • Στην ενίσχυση της αντοχής κι απόδοσης κατά την άσκηση
  • Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Στην καλύτερη διαχείριση της ενέργεια και του οξυγόνου κατά την άσκηση ή τη χειρωνακτική εργασία
Μορφή: 70γρ
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 74665/19.10.2015
SKU
5060203792244
Τρόπος λήψης 1 κουταλάκι του γλυκού (περίπου 5γρ) την ημέρα, αναμειγμένο με χυμό ή νερό, περίπου 1 ώρα πριν από την προπόνηση.
Μορφή 70 γρ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ (ΠΕΡΙΠΟΥ 5γρ) ΠΑΡΕΧΕΙ:
 
PHYTOFRESH COMPLEX 5g
   
Beet Root Juice & Greens-fresh freeze dried 4000mg
Cordyceps -freeze dried-ORGANIC [Full-spectrum: primordia, mycelia, fruiting body & extra-cellular compounds] 500mg
Reishi Mushroom -freeze dried-ORGANIC [Full-spectrum: primordia, mycelia, fruiting body & extra-cellular compounds] 300mg
Wheat Grass Juice-fresh freeze dried-ORGANIC 125mg
Ginger Rhizome/Root-fresh freeze dried-ORGANIC 50mg
Cayenne Fruit fresh freeze dried-ORGANIC 25mg

Περιέχει στάρι. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας σε περίπτωση κοιλιοκάκης.

Παντζάρι χυμός & φύλλα
Παντζάρι χυμός & φύλλα Τα παντζάρια είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, νιτρικά άλατα, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, νάτριο, βιταμίνη C και φυλλικό οξύ.
Καρπός πιπεριού καγιέν
Καρπός πιπεριού καγιέν Ο καρπός του πιπεριού καγιέν χρησιμοποιείται συχνά ως τονωτικό για τη διατήρηση της καλής υγείας του κυκλοφορικού συστήματος. Χρησιμοποιείται επίσης συχνά για να διευκολύνει την κατανομή θρεπτικών στοιχείων στο σώμα.
Μανιτάρι Cordyceps
Μανιτάρι Cordyceps Τα μανιτάρια cordyceps χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα για τις προσαρμογόνες ιδιότητές τους. Πιο σύγχρονες μελέτες έδειξαν ότι έχουν δράση κατά των ελεύθερων ριζών με σημαντική επίδραση στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και κατά της γήρανσης. Παράλληλα, φαίνεται ότι ενισχύει την αερόβια απόδοση του οργανισμού μέσω της παραγωγής της τεστοστερόνης και στα δυο φύλα. Τέλος, έχει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση ενώ μελέτες δείχνουν ότι συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων του άσθματος.
Μυκήλια του μανιταριού Cordyceps
Μυκήλια του μανιταριού Cordyceps Είναι μια πρωταρχική δομή μανιταριού Cordyceps, η οποία αναπτύσσεται υπόγεια.
Περισσότερα
Ρίζωμα Ginger
Ρίζωμα Ginger Είναι μία ρίζα, η οποία χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Φαίνεται ότι μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα της ναυτίας και γενικότερα των γαστρεντερικών διαταραχών.
Γανόδερμα
Γανόδερμα Είναι ένα μανιτάρι που προέρχεται από την Ασία. Έχει πολλά θρεπτικά συστατικά με κύρια δραστικά συστατικά, τα τριτερπενοειδή, πολυσακχαρίτες, λιπαρά οξέα, πρωτείνες και ιχνοστοιχεία. Η αντιοξειδωτική του δράση βοηθλα στη μείωση του οξειδωτικού στρες ενώ ενδεχομένως να μπορεί να δράσει ως αντικαρκινικό.
Μυκήλια του μανιταριού γανόδερμα
Μυκήλια του μανιταριού γανόδερμα Είναι ένα μανιτάρι που προέρχεται από την Ασία. Έχει πολλά θρεπτικά συστατικά με κύρια δραστικά συστατικά, τα τριτερπενοειδή, πολυσακχαρίτες, λιπαρά οξέα, πρωτείνες και ιχνοστοιχεία. Η αντιοξειδωτική του δράση βοηθλα στη μείωση του οξειδωτικού στρες ενώ ενδεχομένως να μπορεί να δράσει ως αντικαρκινικό.
Χυμός σιταρόχορτου
Χυμός σιταρόχορτου Ο χυμός βλαστών σταριού είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε χλωροφύλλη, η οποία μπορεί να συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εντέρου. Είναι επίσης πλούσιος σε καροτενοειδή, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, καθώς επίσης και σε ευεργετικά για την υγεία ένζυμα, όπως το υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD).
Το Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi Super-Blend είναι μια έντονα δυναμική και συνεργιστική σύνθεση που βελτιώνει την αντοχή, καθώς και τα επίπεδα ενέργειας του σώματος και του οξυγόνου στο αίμα. Ένας μοναδικός συνδυασμός χυμού Παντζαριού, μανιταριού Cordyceps και μανιταριού Reishi, χυμού Σιταρόχορτου, Τζίντζερ και Πιπεριού Καγιέν, όλα αποξηραμένα με τη μέθοδο της φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried) που εξασφαλίζει αναλλοίωτες τις θρεπτικές τους ιδιότητες με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη ενζυμική δραστηριότητα και βιοδιαθεσιμότητα και μέγιστη αποτελεσματικότητα.
Ιδανικό συμπλήρωμα για να καταναλώνεται μια ώρα πριν από την άσκηση. 
100% φυτικό, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Συμβάλλει στην αντοχή κατά την προπόνηση από αθλητές ή άτομα που γυμνάζονται συστηματικά ή για άτομα που κάνουν χειρονακτική εργασία.
Κατάλληλο και για vegans.

*Περιέχει στάρι. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας σε περίπτωση κοιλιοκάκης.
 
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ:74665/19.10.2015
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιονΓυναίκα, Άνδρας, Sport, Vegan
ΚατηγορίαΕνέργεια-Τόνωση, Καρδιαγγειακό Σύστημα
ΣυστατικάΠαντζάρι χυμός & φύλλα, Καρπός πιπεριού καγιέν, Μανιτάρι Cordyceps, Μυκήλια του μανιταριού Cordyceps, Ρίζωμα Ginger, Γανόδερμα, Μυκήλια του μανιταριού γανόδερμα, Χυμός σιταρόχορτου
Μορφή70 γρ
Tρόπος λήψης1 κουταλάκι του γλυκού (περίπου 5γρ) την ημέρα, αναμειγμένο με χυμό ή νερό, περίπου 1 ώρα πριν από την προπόνηση.
The product is produced in the U.K. where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στην Αγγλία σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
The product is suitable for vegetarians and vegans
Το προϊόν είναι κατάλληλο για vegetarians και vegans
The product is 100% natural free of additives
Το προϊόν είναι 100% φυσικό χωρίς πρόσθετα
The plants and botanicals are fresh freeze dried (lyophilized) thus actually protecting and retaining a plant’s potency, biochemical integrity and enzymatic activity
Τα βότανα/φυτά έχουν αποξηρανθεί με τη μέθοδο της λυοφιλίωσης (fresh freeze dried), η οποία σύμφωνα με μελέτες διατηρεί σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτη τη δραστικότητα, τη βιοχημική δομή και την ενζυματική τους δραστηριότητα.
None of the ingredients is included in WADA's list of banned substances
Το προϊόν δεν περιέχει κάποιο συστατικό απαγορευμένο από την WADA
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :TERRANOVA Beetroot Juice, Cordyceps&Reishi Super-Blend Powder 70γρ
Η Βαθμολογία σας