TERRANOVA Dong Quai & Soya Sprout Complex 50 κάψουλες

28,60 €

Μια ξεχωριστή σύνθεση θρεπτικών συστατικών, υπερτροφών και βοτάνων φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried) που υποστηρίζουν την ορμονική ισορροπία των γυναικών.

Συμβάλλει:
  • Στην ορμονική ισορροπία των ορμονών του φύλου στις γυναίκες
  • Στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως εξάψεις και εφιδρώσεις
  • Στη διατήρηση της υγείας των οστών κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης
Μορφή: 50 κάψουλες φυτικής προέλευσης
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 42543/08.04.2019
SKU
5060203791650
Τρόπος λήψης 1 -2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό
Μορφή 50 κάψουλες φυτικής προέλευσης
ΔΥΟ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ:
 
ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ (MAGNIFOOD)
1125mg
Dong Quai [Angelica sinensis] 250mg
Soya Bean Sprouts [Glycine max] (fresh freeze dried – ORGANIC)  200mg
Stabilised Rice Bran 150mg
Fenugreek Seed [Trigonella foenum-graecum] (ORGANIC) 100mg
Kudzu Root [Pueraria montana] 100mg
Green Oat Seed [Avena sativa] (fresh freeze dried – ORGANIC) 100mg
Rhodiola Root Extract [Rhodiola rosea] (fresh freeze dried – aqueous extract) 75mg
Dandelion Leaf [Taraxacum officinale] (fresh freeze dried – ORGANIC)  50mg
Watercress [Nasturtium officinale] (fresh freeze dried – ORGANIC)  25mg
Turmeric Root [Curcuma longa] (fresh freeze dried – ORGANIC) 25mg
Sea Buckthorn Berry/Leaf [Hippophae rhamnoides] (fresh freeze dried)  25mg
Alfalfa Flower & Leaf [Medicago sativa] (fresh freeze dried – ORGANIC)  25mg
                         
Larch Tree Arabinogalactan [Larix occidentalis] 2.75mg

Περιέχει σόγια.
Περιέχει σπόρους βρώμης. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σε περίπτωση κοιλιοκάκης.

Αλφάλφα άνθος & φύλλα
Αλφάλφα άνθος & φύλλα Είναι φυτό που προέρχεται από τη νότια Ασία. Η αλφάλφα αποτελεί σημαντική πηγή βιταμίνης Κ, ασβεστίου, μαγνησίου και βορίου, και επίσης είναι πλούσια σε ισοφλαβόνες, οι οποίες χρησιμοποιούνται συχνά για την ενίσχυση της καλής υγείας των οστών.
Φύλλα πικραλίδας
Φύλλα πικραλίδας Η πικραλίδα ενισχύει τους αποτοξινωτικούς μηχανισμούς του ήπατος, βοηθά στην αποτοξίνωση από περιβαλλοντικούς ρύπους (πχ CCl4), έχει προστατευτική δράση στο ήπαρ σε αυξημένη ποσότητα αλκοόλ
Ρίζα Dong Quai
Ρίζα Dong Quai Το φυτό Dong Quai φύεται στην Ασία και φαίνεται ότι βοηθά στον έλεγχο των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως εξάψεις, εφιδρώσεις, διατεραγμένη ποιότητα ύπνου.
Σπόροι τριγωνέλλας
Σπόροι τριγωνέλλας Η τριγωνέλλα είναι ένα φυτό που προέρχεται από την Ινδία και τη Σαουδική Αραβία. Φαίνεται ότι μπορεί να επηρεάσει τις ορμόνες του φύλου και να ενισχύσει τη libido. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να βελτιώσει το γλυκαιμικό έλέγχο στο αίμα.
Περισσότερα
Ρίζα Kudzu
Ρίζα Kudzu Το Kudzu είναι ένα αναρρηχητικό φυτό, που φύεται κυρίως στην Ασία. Μελέτες δείχνουν ότι ενδεχομένως μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως εξάψεις και ξηρότητα του κόλπου.
Αραβινογαλακτάνες πεύκου
Αραβινογαλακτάνες πεύκου Είναι μια μορφή αμύλου, που υπάρχει κυρίως στα κωνοφόρα δένδρα, όπως το πεύκο. Ουσιαστικά, είναι διαλυτές ινές που τρέφουν τα βακτήρια του εντέρου.
Σπόροι βρώμης
Σπόροι βρώμης Η βρώμη είναι δημητριακό, πλούσιο σε διαλυτές φυτικές ίνες αλλά και βιταμίνες, κυρίως του συμπλέγματος Β. Η κατανάλωσή της μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης.
Ρίζα ροντιόλα
Ρίζα ροντιόλα Είναι «προσαρμογόνο βότανο» που σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να βοηθά τον οργανισμό να προσαρμόζεται στις ορμονικές αλλαγές. Υποστηρίζει την υγιή ψυχική κατάσταση και τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, καθώς και συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσης.
Καρπός ιπποφαούς
Καρπός ιπποφαούς Ο καρπός ιπποφαούς είναι μία από τις πιο πλούσιες φυσικές πηγές αντιοξειδωτικών θρεπτικών στοιχείων, όπως βιταμινών C και Ε, καθώς και φλαβονοειδών, καροτενοειδών (συμπεριλαμβανομένου του λυκοπενίου, της ζεαξανθίνης και του β-καροτενίου) και συνενζύμου Q10 (CoQ10).
Φύλλα ιπποφαούς
Φύλλα ιπποφαούς Έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μέταλλα και ανιτοξειδωτικά.
Βλαστάρι σόγιας
Βλαστάρι σόγιας Η σόγια καλλιεργείται κυρίως στην Ασία. Περιέχει φυτοοιστρογόνα, τα οποίο μιμούνται τη δρλαση των οιστρογόνων στον οργανισμό μας. Επιπλέον, περιέχει ισοφλαβόνες, μια μορφή φλαβονοειδών που έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.
Πίτουρο ρυζιού
Πίτουρο ρυζιού Το πίτουρο ρυζιού περιέχει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, μεταξύ των οποίων τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες, α-λιποϊκό οξύ (το οποίο επίσης ανακυκλώνει αντιοξειδωτικές ουσίες όπως αυτές των βιταμίνη C και Ε αφού έχουν εξαντληθεί), συνένζυμο Q10 (CoQ10) και πολλά καροτενοειδή. Είναι επίσης γνωστό ότι περιέχει τα αντιοξειδωτικά ένζυμα υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD), υπεροξειδάση και καταλάση.
Ρίζα κουρκουμά
Ρίζα κουρκουμά Οι φυσικές ενώσεις κουρκουμινοειδών της ρίζας του κουρκουμά αποτελούν μία από τις ισχυρότερες πηγές καταπολέμησης των ελεύθερων ριζών.
Φύλλα νεροκάρδαμου
Φύλλα νεροκάρδαμου Το νεροκάρδαμο περιέχει εξαιρετικά υψηλές ποσότητες των αντιοξειδωτικών καροτενοειδών λουτεΐνη και ζεαξανθίνη.

Μια ξεχωριστή σύνθεση θρεπτικών συστατικών, υπερτροφών και βοτάνων φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried) που υποστηρίζουν την ορμονική ισορροπία των γυναικών.
Το Dong Quai (Ντον Κουάι) θεωρείται το απόλυτο γυναικείο τονωτικό καθώς χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην κινεζική ιατρική για την αντιμετώπιση των γυναικείων ορμονικών διαταραχών. Επιπλέον, το βλαστάρι σόγιας (soya sprout) περιέχει υψηλής περιεκτικότητας ισοφλαβονοειδή, όπως γενιστεΐνη και νταϊτζεΐνη (φυτο-οιστρογόνα). Τα βότανα όπως η πικραλίδα, ο κουρκουμάς και το νεροκάρδαμο που περιέχονται ενισχύουν την αποτοξίνωση του ήπατος, καθώς η σωστή λειτουργία του θεωρείται βασική προϋπόθεση για την αντιμετώπιση ορμονικών διαταραχών.
100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Συμβάλλει στην ανακούφιση οργανικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων που βιώνουν πολλές γυναίκες λίγες ημέρες πριν από την έμμηνο ρύση ή/ και στη διάρκειά της (προεµµηνορρυσιακό σύνδροµο), στην ανακούφιση συμπτωμάτων των ορμονικών διαταραχών κατά την εμμηνόπαυση.
Κατάλληλο και για vegans.

*Να μη λαμβάνετε αν είστε έγκυος ή θηλάζετε.
**Συμβουλευτείτε τον ιατρό σε περίπτωση λήψης αντιπηκτικών φαρμάκων ή άλλης φαρμακευτικής αγωγής.
***Περιέχει σόγια και σπόρους βρώμης. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σε περίπτωση κοιλιοκάκης.

Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 42543/08.04.2019

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιονΓυναίκα, Vegan
ΚατηγορίαΈλεγχος βάρους-Αποτοξίνωση
ΣυστατικάΑλφάλφα άνθος & φύλλα, Φύλλα πικραλίδας, Ρίζα Dong Quai, Σπόροι τριγωνέλλας, Ρίζα Kudzu, Αραβινογαλακτάνες πεύκου, Σπόροι βρώμης, Ρίζα ροντιόλα, Καρπός ιπποφαούς, Φύλλα ιπποφαούς, Βλαστάρι σόγιας, Πίτουρο ρυζιού, Ρίζα κουρκουμά, Φύλλα νεροκάρδαμου
Μορφή50 κάψουλες φυτικής προέλευσης
Tρόπος λήψης1 -2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό
Watch the video
Δες το βίντεο
The product is produced in the U.K. where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στην Αγγλία σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
The product is suitable for vegetarians and vegans
Το προϊόν είναι κατάλληλο για vegetarians και vegans
The product is 100% natural free of additives
Το προϊόν είναι 100% φυσικό χωρίς πρόσθετα
The plants and botanicals are fresh freeze dried (lyophilized) thus actually protecting and retaining a plant’s potency, biochemical integrity and enzymatic activity
Τα βότανα/φυτά έχουν αποξηρανθεί με τη μέθοδο της λυοφιλίωσης (fresh freeze dried), η οποία σύμφωνα με μελέτες διατηρεί σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτη τη δραστικότητα, τη βιοχημική δομή και την ενζυματική τους δραστηριότητα.
None of the ingredients is included in WADA's list of banned substances
Το προϊόν δεν περιέχει κάποιο συστατικό απαγορευμένο από την WADA
The product is enhanced with its own synergistic complex of botanicals and phytonutrient rich foods, called Magnifood. Magnifood ingredients are combined in a manner which enhances the body’s biochemical environment in order to maximize the potential benefits of the product’s vitamins, minerals and/or other nutrients
Το προϊόν είναι ενισχυμένο με ένα ειδικό μείγμα υπερτροφών το οποίο ονομάζεται Magnifood και βοηθά να δημιουργηθεί στο σώμα μας το κατάλληλο βιοχημικό περιβάλλον ώστε να μεγιστοποιήσει την απορρόφηση και άρα τη δράση και την αποτελεσματικότητα των βιταμινών και των μετάλλων
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :TERRANOVA Dong Quai & Soya Sprout Complex 50 κάψουλες
Η Βαθμολογία σας