TERRANOVA Green Child Sneaky Greens Super-shake 180γρ

53,70 €

Το Sneaky Greens είναι μια εντυπωσιακά πλούσια και ισορροπημένη σύνθεση από ολόκληρες υπερτροφές (όχι εκχυλίσματα). Προσφέρει στα παιδιά μια πολύ μεγάλη ποικιλία θρεπτικών συστατικών στη φυσική τους μορφή.

Συμβάλλει:
  • Στην ισορροπημένη διατροφή των παιδιών 4-12 ετών όταν δυσκολεύονται να καταναλώσουν όλα τα φρούτα και τα λαχανικά
Μορφή: 180γρ
 
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 74663/19.10.2015
SKU
5060203794705
Τρόπος λήψης Για παιδιά 4-12 ετών συστήνεται 1 μεζούρα (4 gr) αναμιγμένο με χυμό ή smoothie της επιλογής σας
Μορφή 180 γρ

ΜΙΑ ΜΕΖΟΥΡΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 4γρ) ΠΑΡΕΧΟΥΝ: 

                  
Kale [Brassica oleracea var acephala]-fresh freeze dried-ORGANIC  500mg
Lucuma Fruit [Pouteria lucuma] 1495mg
Carrot [Daucus carota]-fresh freeze dried-ORGANIC 500mg
Broccoli [Brassica oleracea]-fresh freeze dried-ORGANIC 300mg
Spinach [Spinacia oleracea]-fresh freeze dried-ORGANIC 200mg
Beetroot Juice [Beta vulgaris]-fresh freeze dried-ORGANIC 200mg
Beetroot Greens [Beta vulgaris]-fresh freeze dried-ORGANIC 100mg
Blackberry [Rubus fruticosus]-fresh freeze dried-ORGANIC 200mg
Green Barley Grass [Hordeum vulgare]-fresh freeze dried-ORGANIC  100mg
Watercress [Nasturtium officinale]-fresh freeze dried-ORGANIC 50mg
Black Raspberry Fruit [Rubus occidentalis]-fresh freeze dried-ORGANIC  50mg
Aronia Berry [Aronia melanocarpa]-fresh freeze dried-ORGANIC 50mg
Cranberry Fruit [Vaccinium Macrocarpon]-fresh freeze dried-ORGANIC  50mg
Bilberry Fruit [Vaccinium myrtillus]-fresh freeze dried 50mg
Acai Berry [Euterpe oleracea]-fresh freeze dried-ORGANIC 50mg
Wheat Grass Juice [Triticum aestivum]-fresh freeze dried-ORGANIC  50mg
Spirulina [Spirulina platensis]-fresh freeze dried-ORGANIC 50mg
ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑ 5mg
Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11) 100 million*
Lactobacillus acidophilus/helveticus (Rosell-52) 100 million*
Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12) 100 million*

*Δυναμικό Μονάδων Σχηματισμού Αποικιών κατα την παρασκευή

Περιέχει κριθαρόχορτο και σιταρόχορτο. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σε περίπτωση κοιλιοκάκης.
Περιέχει ίχνη σόγιας.
Ακάι μπέρι
Ακάι μπέρι Το acai berry είναι ένας καρπός με τη μεγαλύτερη τιμή ORAC (ικανότητα απορρόφησης ριζών οξυγόνου) που περιέχει σημαντική ποσότητα βιταμίνης Ε και φλαβονοειδών ανθοκυανινών, καθώς και συνένζυμο Q10. Για την ακρίβεια, μια μελέτη που εκπονήθηκε το 2006 απέδειξε ότι το acai berry περιείχε την υψηλότερη τιμή ORAC έναντι ριζών υπεροξειδίου από οποιοδήποτε άλλο φυτό που είχε υποβληθεί μέχρι τότε σε δοκιμές.
Αρώνια
Αρώνια Είναι φρούτο που προέρχεται από τη Βόρεια Αμερική, έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, φλαβονοειδή και ανθοκυανίνες.
Παντζάρι χυμός & φύλλα
Παντζάρι χυμός & φύλλα Τα παντζάρια είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, νιτρικά άλατα, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, νάτριο, βιταμίνη C και φυλλικό οξύ.
Μύρτιλο
Μύρτιλο Το μύρτιλο είναι πλούσιο σε ανθοκυανίνες και πολυφαινόλες, οι οποίες έχουν αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.
Περισσότερα
Σμέουρο
Σμέουρο Αποτελεί ποικιλία βατόμουρου, η οποία είναι πλούσια σε ανθοκυανίνες.
Μαύρο μούρο
Μαύρο μούρο Είναι ποικιλία των βατόμουρων, πλούσια σε βιταμίνη C, Κ και διαιτητικές ίνες.
Μπρόκολο
Μπρόκολο Ανήκει στην οικογένεια των κραμβοειδών φυτών. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, C αλλά και Κ, ένω έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε μέταλλα.
Καρότο
Καρότο Είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε διαλυτές διαιτητικές ίνες. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε β- καροτένιο, λουτεΐνη και ασταξανθίνη.
Κράνμπερι- Κράνα
Κράνμπερι- Κράνα Τα κράνμπερι αποτελούν πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών όπως προανθοκυανιδίνες και συμβάλλουν στη διατήρηση υγιούς ουροποιητικού συστήματος. 
Κριθαρόχορτο
Κριθαρόχορτο Το κριθαρόχορτο αποτελεί πηγή του σημαντικού αντιοξειδωτικού ενζύμου, του υπεροξειδίου της δισμουτάσης (SOD), καθώς και αντιοξειδωτικών βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και καροτενοειδών.
Λαχανίδα
Λαχανίδα Η λαχανίδα ή αλλιώς λάχανο κέιλ αποτελεί καλή πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων, οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι τα καροτενοειδή και τα πλούσια σε θείο σουλφοραφάνη και ινδόλη-3-καρβινόλη.
Φρούτο Lucuma
Φρούτο Lucuma Είναι ένα φυτό που φύεται στη Νότια Αμερική και συγκεκριμένα στις Άνδεις. Έχει ιδιαίτερη γεύση και χρησιμοποιείται στην τοπική κουζίνα του Περού ως επιδόρπιο.
Προβιοτικά: Bifidobacterium
Προβιοτικά: Bifidobacterium Είναι ένα γένος βακτηρίων που υπάρχει στο γαστρεντερικό σύστημα αλλά και στο γυναικείο κόλπο. Η χορήγηση Bifidobacterium φαίνεται ότι βοηθά στη βελτίωση του εντερικού φραγμού ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει στη διατήρηση της περιόδου ύφεσης σε περιστατικά ελκλωδους κολίτιδας.
Προβιοτικά: Lactobacillus
Προβιοτικά: Lactobacillus Είναι ένα γένος βακτηρίων που υπάρχει στο γαστρεντερικό σύστημα καθώς και στο γυναικέιο κόλπο. Μελέτες έχουν δείξει ότι η χορήγησή τους μπορεί να συμβάλλει στη μείωση συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου.
Φύλλα σπανάκι
Φύλλα σπανάκι Το σπανάκι είναι ένα λαχανικό, το οποίο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Αποτελεί πηγή σιδήρου, σεληνίου, ψευδάργυρου αλλά και βιταμινών του συμπλέγματος Β και C.
Σπιρουλίνα
Σπιρουλίνα Η σπιρουλίνα είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές της φύσης φυτικών χρωστικών (όπως για παράδειγμα η χλωροφύλλη, τα καροτενοειδή και οι φυκοκυανίνες) και υψηλής πεπτικότητας πρωτεΐνη (συνήθως περισσότερο από 55%), ενώ παρέχει και βιταμίνες και μέταλλα, λιπαρά οξέα και άλλες ενώσεις ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό.
Φύλλα νεροκάρδαμου
Φύλλα νεροκάρδαμου Το νεροκάρδαμο περιέχει εξαιρετικά υψηλές ποσότητες των αντιοξειδωτικών καροτενοειδών λουτεΐνη και ζεαξανθίνη.
Χυμός σιταρόχορτου
Χυμός σιταρόχορτου Ο χυμός βλαστών σταριού είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε χλωροφύλλη, η οποία μπορεί να συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εντέρου. Είναι επίσης πλούσιος σε καροτενοειδή, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, καθώς επίσης και σε ευεργετικά για την υγεία ένζυμα, όπως το υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD).
Αν και οι γονείς θέλουν και επιδιώκουν για τα παιδιά τους να ακολουθούν μια πιο υγιεινή και φυσική διατροφή και τρόπο ζωής, δεν είναι πάντα εύκολο να πείσεις τα παιδιά να φάνε κάποια τρόφιμα, όπως ωμά λαχανικά.Το Sneaky Greens είναι μια εντυπωσιακά πλούσια και ισορροπημένη σύνθεση από ολόκληρες υπερτροφές (όχι εκχυλίσματα). Περιέχει 14 διαφορετικά λαχανικά (μπρόκολο, παντζάρι, σπανάκι, καρότο κ.ά.) και φρούτα (cranberry, acai berry, bilberry, lucuma – γνωστό τροπικό φρούτο με εξαιρετικά υψηλή διαθρεπτική αξία), χυμό σιταρόχορτου και κριθαρόχορτου καθώς και σπιρουλίνα. Προσφέρει στα παιδιά μια πολύ μεγάλη ποικιλία θρεπτικών συστατικών στη φυσική τους μορφή, όπως βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες, ένζυμα καθώς και πάρα πολλά φυτοθρεπτικά συστατικά όπως χλωροφύλλη, φλαβονοειδή (αντιοξειδωτικά), καροτενοειδή.
100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.
 
Συμβάλλει στην ενίσχυση της διατροφής των παιδιών ηλικίας 4-12 ετών με ωμά λαχανικά και φρούτα, που διατηρούν αναλλοίωτες τις θρεπτικές τους ιδιότητες.
Κατάλληλο και για vegans.
*Περιέχει κριθαρόχορτο και σιταρόχορτο. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σε περίπτωση κοιλιοκάκης.
**Περιέχει ίχνη σόγιας.
 
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 74663/19.10.2015
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιονΠαιδί, Vegan
ΚατηγορίαΑνοσοποιητικό, Ενέργεια-Τόνωση
ΣυστατικάΑκάι μπέρι, Αρώνια, Παντζάρι χυμός & φύλλα, Μύρτιλο, Σμέουρο, Μαύρο μούρο, Μπρόκολο, Καρότο, Κράνμπερι- Κράνα, Κριθαρόχορτο, Λαχανίδα, Φρούτο Lucuma, Προβιοτικά: Bifidobacterium, Προβιοτικά: Lactobacillus, Φύλλα σπανάκι , Σπιρουλίνα, Φύλλα νεροκάρδαμου, Χυμός σιταρόχορτου
Μορφή180 γρ
Tρόπος λήψηςΓια παιδιά 4-12 ετών συστήνεται 1 μεζούρα (4 gr) αναμιγμένο με χυμό ή smoothie της επιλογής σας
The product is produced in the U.K. where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στην Αγγλία σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
The product is suitable for vegetarians and vegans
Το προϊόν είναι κατάλληλο για vegetarians και vegans
The product is 100% natural free of additives
Το προϊόν είναι 100% φυσικό χωρίς πρόσθετα
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :TERRANOVA Green Child Sneaky Greens Super-shake 180γρ
Η Βαθμολογία σας