ΤΕRRANOVA Intense Maca & Reishi Super Shake 224γρ

77,00 €

Μοναδικός συνδυασμός υπερτροφών, όπως ρίζα Maca, μανιτάρι Γανόδερμα (Reishi), Σιταρόχορτο, Σπιρουλίνα, Χυμό Παντζαριού, Πίτουρο Ρυζιού, Προβιοτικά, Πεπτικά ένζυμα τα οποία ξεχωρίζουν για την πλούσια θρεπτική τους αξία.

Συμβάλλει:
  • Στην ενέργεια και την τόνωση
  • Στην ενίσχυση της σεξουαλικής διάθεσης ανδρών και γυναικών
  • Στην αντιοξειδωτική προστασία του οργανισμού
  • Στην αντοχή σε άτομα τα οποία γυμνάζονται
Μορφή: 224γρ
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 105082/21.11.2017
SKU
5060203795122
Τρόπος λήψης 1 μεζούρα (περίπου 8γρ) την ημέρα αναμειγμένο σε χυμό, γάλα ρυζιού, αμυγδάλου, καρύδας, νερό καρύδας ή πολτοποιημένα φρούτα (smoothie). Μετά το άνοιγμα διατηρείστε το προϊόν στο ψυγείο
Μορφή 224 γρ

1 ΜΕΖΟΥΡΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 8γρ) ΠΑΡΕΧΟΥΝ:

                  
RICE BRAN ACTIVES 3g
Stabilized Rice Bran Solubles 3g
                          
ΥΠΕΡΧΥΜΟΣ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΨΥΧΡΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ (fresh freeze dried) 2200mg
Wheat Grass Juice [Triticum aestivum]-fresh freeze dried-ORGANIC (Equivalent to a 28ml wheat grass juice shot) 1200mg
Beet Root Juice & Greens [Beta vulgaris]-fresh freeze dried-ORGANIC  1000mg
                                
Maca Root [Lepidium meyenii] 1500mg
                           
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΨΥΧΡΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ (fresh freeze dried) 725mg
Reishi Mushroom [Ganoderma Lucidum]-fresh freeze dried-ORGANIC (Full-spectrum: primordia, mycelia, fruiting body & extra-cellular compounds) 625mg
Cordyceps [Cordyceps sinensis]-fresh freeze dried-ORGANIC (Full-spectrum: primordia, mycelia, fruiting body & extra-cellular compounds) 100mg
                                        
Spirulina [Spirulina platensis]-fresh freeze dried-ORGANIC 500mg
Ginger Rhizome/Root [Zingiber Officinale]-fresh freeze dried 50mg
                            
ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑ 15mg
Lactobacillus Plantarum 79.7 Million*
Lactobacillus Casei 63.8 Million*
Lactobacillus Rhamnosus 55.9 Million*
Lactobacillus Acidophilus/Helveticus 39.9 Million*
Bifidobacterium Lactis 39.9 Million*
                        
ΠΕΠΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ 10mg
Protease (A. oryzae) 14,690 HUT 3.45mg
Amylase (A. oryzae) 2,545 DU 2.12mg
Lactase (A. oryzae) 727 ALU 0.91mg
Glucoamylase (A. niger) 6.5 AGU 0.91mg
Alpha Galactosidase (A. niger) 109 GalU 0.91mg
Protease (A. niger) 36 SAPU 0.86mg
Invertase (S. cerevisiae) 291 SU 0.42mg
Lipase (C. rugosa) 349 FIP 0.24mg
Glucoamylase (R. oryzae) 0.72 AGU 0.14mg
Lipase (A. niger) 7.27 FIP 0.02mg
Lipase (R. oryzae) 7.27 FIP 0.02mg
                            
*Μονάδες σχηματισμού αποικιών κατά την παρασκευή  

Περιέχει ίχνη σόγιας.
Περιέχει σιταρόχορτο. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σε περίπτωση κοιλιοκάκης.

Παντζάρι χυμός & φύλλα
Παντζάρι χυμός & φύλλα Τα παντζάρια είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, νιτρικά άλατα, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, νάτριο, βιταμίνη C και φυλλικό οξύ.
Μανιτάρι Cordyceps
Μανιτάρι Cordyceps Τα μανιτάρια cordyceps χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα για τις προσαρμογόνες ιδιότητές τους. Πιο σύγχρονες μελέτες έδειξαν ότι έχουν δράση κατά των ελεύθερων ριζών με σημαντική επίδραση στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και κατά της γήρανσης. Παράλληλα, φαίνεται ότι ενισχύει την αερόβια απόδοση του οργανισμού μέσω της παραγωγής της τεστοστερόνης και στα δυο φύλα. Τέλος, έχει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση ενώ μελέτες δείχνουν ότι συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων του άσθματος.
Μείγμα ενζύμων
Μείγμα ενζύμων Αποτελεί ένα ειδικά σχεδιασμένο μείγμα πεπτικών ενζύμων, τα οποία συμμετέχουν και διευκολύνουν την πέψη. Περιλαμβάνει λιπάσες, πρωτεάσες και αμυλάσες.
Ρίζωμα Ginger
Ρίζωμα Ginger Είναι μία ρίζα, η οποία χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Φαίνεται ότι μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα της ναυτίας και γενικότερα των γαστρεντερικών διαταραχών.
Περισσότερα
Ρίζα maca
Ρίζα maca Tο αρχαίο φυτό από το Περού με ευεργετική επίδραση στην αύξηση της ενέργειας, της αντοχής, της δύναμης και της σεξουαλικής ενέργειας, είναι γνωστό στους ιθαγενείς των Άνδεων εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στη δύση κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους τελευταία ως ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής και χρησιμοποιείται ευρέως από τους ωμοφάγους, τους χορτοφάγους και τους αθλητές. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, Βιταμίνη C & B, ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, ποτάσιο κά.
Προβιοτικά: Bifidobacterium
Προβιοτικά: Bifidobacterium Είναι ένα γένος βακτηρίων που υπάρχει στο γαστρεντερικό σύστημα αλλά και στο γυναικείο κόλπο. Η χορήγηση Bifidobacterium φαίνεται ότι βοηθά στη βελτίωση του εντερικού φραγμού ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει στη διατήρηση της περιόδου ύφεσης σε περιστατικά ελκλωδους κολίτιδας.
Προβιοτικά: Lactobacillus
Προβιοτικά: Lactobacillus Είναι ένα γένος βακτηρίων που υπάρχει στο γαστρεντερικό σύστημα καθώς και στο γυναικέιο κόλπο. Μελέτες έχουν δείξει ότι η χορήγησή τους μπορεί να συμβάλλει στη μείωση συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου.
Γανόδερμα
Γανόδερμα Είναι ένα μανιτάρι που προέρχεται από την Ασία. Έχει πολλά θρεπτικά συστατικά με κύρια δραστικά συστατικά, τα τριτερπενοειδή, πολυσακχαρίτες, λιπαρά οξέα, πρωτείνες και ιχνοστοιχεία. Η αντιοξειδωτική του δράση βοηθλα στη μείωση του οξειδωτικού στρες ενώ ενδεχομένως να μπορεί να δράσει ως αντικαρκινικό.
Έλαιο από πίτουρο ρυζιού
Έλαιο από πίτουρο ρυζιού Το έλαιο από πίτουρο ρυζιού περιέχει εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών ενώσεων, όπως τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες και γ-ορυζανόλη.
Σπιρουλίνα
Σπιρουλίνα Η σπιρουλίνα είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές της φύσης φυτικών χρωστικών (όπως για παράδειγμα η χλωροφύλλη, τα καροτενοειδή και οι φυκοκυανίνες) και υψηλής πεπτικότητας πρωτεΐνη (συνήθως περισσότερο από 55%), ενώ παρέχει και βιταμίνες και μέταλλα, λιπαρά οξέα και άλλες ενώσεις ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό.
Πίτουρο ρυζιού
Πίτουρο ρυζιού Το πίτουρο ρυζιού περιέχει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, μεταξύ των οποίων τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες, α-λιποϊκό οξύ (το οποίο επίσης ανακυκλώνει αντιοξειδωτικές ουσίες όπως αυτές των βιταμίνη C και Ε αφού έχουν εξαντληθεί), συνένζυμο Q10 (CoQ10) και πολλά καροτενοειδή. Είναι επίσης γνωστό ότι περιέχει τα αντιοξειδωτικά ένζυμα υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD), υπεροξειδάση και καταλάση.
Φράουλα
Φράουλα Η φράουλα φύεται σε δασώδεις και ημιδασώδεις περιοχές, είναι πλούσια πηγή βιταμινών, κυρίως βιταμίνης C αλλά και αντιοξειδωτικών.
Χυμός σιταρόχορτου
Χυμός σιταρόχορτου Ο χυμός βλαστών σταριού είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε χλωροφύλλη, η οποία μπορεί να συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εντέρου. Είναι επίσης πλούσιος σε καροτενοειδή, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, καθώς επίσης και σε ευεργετικά για την υγεία ένζυμα, όπως το υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD).

Μοναδικός συνδυασμός υπερτροφών, όπως ρίζα Maca, μανιτάρι Γανόδερμα (Reishi), Σιταρόχορτο, Σπιρουλίνα, Χυμό Παντζαριού, Πίτουρο Ρυζιού, Προβιοτικά, Πεπτικά ένζυμα τα οποία ξεχωρίζουν για την πλούσια θρεπτική τους αξία και συμβάλλουν στην ενέργεια και τόνωση του οργανισμού με αυξημένες απαιτήσεις και στην ενίσχυση της σεξουαλικής διάθεσης ανδρών και γυναικών.
H ρίζα της Maca είναι γνωστή για τις αφροδισιακές της ιδιότητες και την αυξημένη ενέργεια και την τόνωση που προσφέρει στον οργανισμό. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, Βιταμίνη C & B, ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, ποτάσιο κά. Το σιταρόχορτο είναι μια σπουδαία τροφή που όλο και περισσότερο αναγνωρίζεται γιατί προσφέρει χλωροφύλλη, αντιοξειδωτικά, μέταλλα, βιταμίνες. Καταναλώνοντας μια μερίδα από το συγκεκριμένο προϊόν είναι σαν να παίρνεις 28 ml χυμό σιταρόχορτου. Επιπλέον περιέχει γανόδερμα (reishi), το μανιτάρι που θεωρείται ο «Βασιλιάς των βοτάνων» στην κινεζική ιατρική, πίτουρο ρυζιού, το οποίο προσφέρει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, σπιρουλίνα, προβιοτικά, πεπτικά ένζυμα, κλπ.
100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Συμβάλλει στην τόνωση, την ενέργεια και την αντοχή του οργανισμού και των αθλητών, στην ενίσχυση της ερωτικής διάθεσης και libido αντρών και γυναικών.
Κατάλληλο και για vegans.

*Περιέχει ίχνη σόγιας. Περιέχει σιταρόχορτο. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σε περίπτωση κοιλιοκάκης.

Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 105082/21.11.2017

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιονΓυναίκα, Άνδρας, Sport, Vegan
ΚατηγορίαΕνέργεια-Τόνωση, Αντιοξειδωτικά- Αντιγήρανση, Ερωτική Διάθεση
ΣυστατικάΠαντζάρι χυμός & φύλλα, Μανιτάρι Cordyceps, Μείγμα ενζύμων , Ρίζωμα Ginger, Ρίζα maca, Προβιοτικά: Bifidobacterium, Προβιοτικά: Lactobacillus, Γανόδερμα, Έλαιο από πίτουρο ρυζιού, Σπιρουλίνα, Πίτουρο ρυζιού, Φράουλα, Χυμός σιταρόχορτου
Μορφή224 γρ
Tρόπος λήψης1 μεζούρα (περίπου 8γρ) την ημέρα αναμειγμένο σε χυμό, γάλα ρυζιού, αμυγδάλου, καρύδας, νερό καρύδας ή πολτοποιημένα φρούτα (smoothie). Μετά το άνοιγμα διατηρείστε το προϊόν στο ψυγείο
The product is produced in the U.K. where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στην Αγγλία σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
The product is suitable for vegetarians and vegans
Το προϊόν είναι κατάλληλο για vegetarians και vegans
The product is 100% natural free of additives
Το προϊόν είναι 100% φυσικό χωρίς πρόσθετα
The plants and botanicals are fresh freeze dried (lyophilized) thus actually protecting and retaining a plant’s potency, biochemical integrity and enzymatic activity
Τα βότανα/φυτά έχουν αποξηρανθεί με τη μέθοδο της λυοφιλίωσης (fresh freeze dried), η οποία σύμφωνα με μελέτες διατηρεί σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτη τη δραστικότητα, τη βιοχημική δομή και την ενζυματική τους δραστηριότητα.
None of the ingredients is included in WADA's list of banned substances
Το προϊόν δεν περιέχει κάποιο συστατικό απαγορευμένο από την WADA
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :ΤΕRRANOVA Intense Maca & Reishi Super Shake 224γρ
Η Βαθμολογία σας