TERRANOVA Nettle Root, Lycopene & Zinc Complex 50 κάψουλες

33,80 €

Ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν με Σελήνιο, Λυκοπένιο, ρίζα Τσουκνίδας και Ψευδάργυρο για τον άντρα.

Συμβάλλει:
  • Στην ενίσχυση του ανδρικού ουροποιητικού συστήματος και του προστάτη
  • Στη βελτίωση των συμπτωμάτων προστατίτιδας
Μορφή: 50 κάψουλες φυτικής προέλευσης
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 41830/09.05.2014
SKU
5060203791742
Τρόπος λήψης 1-2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό
Μορφή 50 κάψουλες φυτικής προέλευσης
ΔΥΟ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ:
 

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ (MAGNIFOOD)

900mg
   
Nettle Root (fresh freeze dried) 250mg
Green Oat Seed [Avena sativa] (fresh freeze dried – ORGANIC) 200mg
Prickly Pear Cactus Flower (ORGANIC) 100mg
Pumpkin Seed 100mg
Stabilized Rice Bran 100mg
Parsley Leaf (fresh freeze dried – ORGANIC) 50mg
Cornsilk (ORGANIC) 25mg
Acai Berry (fresh freeze dried – ORGANIC) 25mg
Watercress (fresh freeze dried – ORGANIC) 25mg
Sea Buckthorn Berry/Leaf (fresh freeze dried) 25mg
                                         
Lycopene (as tomato prep.) 15mg
Zinc (as bisglycinate) 10mg
Larch Tree Arabinogalactan 2.75mg
Selenium (as selenomethionine) 50μg

Περιέχει σπόρους βρώμης. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σε περίπτωση κοιλιοκάκης.

Ακάι μπέρι
Ακάι μπέρι Το acai berry είναι ένας καρπός με τη μεγαλύτερη τιμή ORAC (ικανότητα απορρόφησης ριζών οξυγόνου) που περιέχει σημαντική ποσότητα βιταμίνης Ε και φλαβονοειδών ανθοκυανινών, καθώς και συνένζυμο Q10. Για την ακρίβεια, μια μελέτη που εκπονήθηκε το 2006 απέδειξε ότι το acai berry περιείχε την υψηλότερη τιμή ORAC έναντι ριζών υπεροξειδίου από οποιοδήποτε άλλο φυτό που είχε υποβληθεί μέχρι τότε σε δοκιμές.
Μετάξι καλαμποκιού
Μετάξι καλαμποκιού Όπως και ο μαϊντανός, το μετάξι καλαμποκιού χρησιμοποιούνταν εδώ και αιώνες για την καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος. Παρόλο που συνδέεται κατά κύριο λόγο με την περιεκτικότητά του σε maizenic acid, περιέχει άφθονες ακόμα ουσίες που ενισχύουν την καλή λειτουργία του οργανισμού.
Αραβινογαλακτάνες πεύκου
Αραβινογαλακτάνες πεύκου Είναι μια μορφή αμύλου, που υπάρχει κυρίως στα κωνοφόρα δένδρα, όπως το πεύκο. Ουσιαστικά, είναι διαλυτές ινές που τρέφουν τα βακτήρια του εντέρου.
Λυκοπένιο
Λυκοπένιο Ανήσει στην ομάδα των καροτενοειδών, με χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα. Περιέχεται σε μεγάλες ποσότητες σε λαχανικά όπως η ντομάτα. Έχει αντιοξειοδωτική δράση και ο κύριος ρόλος του είναι η προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος.
Περισσότερα
Ρίζα τσουκνίδας
Ρίζα τσουκνίδας Η ρίζα τσουκνίδας, η οποία προστατεύει τον προστάτη και προάγει την υγιή λειτουργία του. Η τσουκνίδα σύμφωνα με ισχυρές ενδείξεις φαίνεται να εμποδίζει την αυξημένη κυτταρική δέσμευση της διυδροτεστοστερόνης (DHT). Επίσης, περιέχει πληθώρα συστατικών που σχετίζονται με την ορμονική ισορροπία.
Σπόροι βρώμης
Σπόροι βρώμης Η βρώμη είναι δημητριακό, πλούσιο σε διαλυτές φυτικές ίνες αλλά και βιταμίνες, κυρίως του συμπλέγματος Β. Η κατανάλωσή της μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης.
Φύλλα μαϊντανού
Φύλλα μαϊντανού Τα φύλλα μαϊντανού προάγουν την υγεία του ουροποιητικού συστήματος και είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, ειδικότερα στην απιγενίνη, που βοηθά σημαντικά στην υγεία του προστάτη.
Φραγκοστάφυλο Cladones
Φραγκοστάφυλο Cladones Το φραγκοστάφυλο Cladones περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυφαινολών και μετάλλων, τα οποία φαίνεται ότι μπορεί να βοηθήσουν σε περιπτώσεις φλεγμονής αλλά και στη φυσιολογική λειτουργια του ουροποιητικού συστήματος.
Κολοκυθόσπορος
Κολοκυθόσπορος Οι σπόροι κολοκύθας είναι μία από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές ψευδαργύρου, ενός σημαντικού θρεπτικού στοιχείου για τα οστά και την ενίσχυση του ανοσποιητικού, καθώς και μαγνησίου και βιταμίνης Κ.
Καρπός ιπποφαούς
Καρπός ιπποφαούς Ο καρπός ιπποφαούς είναι μία από τις πιο πλούσιες φυσικές πηγές αντιοξειδωτικών θρεπτικών στοιχείων, όπως βιταμινών C και Ε, καθώς και φλαβονοειδών, καροτενοειδών (συμπεριλαμβανομένου του λυκοπενίου, της ζεαξανθίνης και του β-καροτενίου) και συνενζύμου Q10 (CoQ10).
Φύλλα ιπποφαούς
Φύλλα ιπποφαούς Έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μέταλλα και ανιτοξειδωτικά.
Σελήνιο
Σελήνιο Είναι από τα πιο σημαντικά ιχνοστοιχεία του οργανισμού. Πλούσιες πηγές σεληνίου στα τρόφιμα είναι οι ξηρολι καρποί και τα μανιτάρια. Στον οργανισμό αποτελεί συστατικό αντιοξειδωτικών ενζύμων αλλά και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.
Πίτουρο ρυζιού
Πίτουρο ρυζιού Το πίτουρο ρυζιού περιέχει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, μεταξύ των οποίων τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες, α-λιποϊκό οξύ (το οποίο επίσης ανακυκλώνει αντιοξειδωτικές ουσίες όπως αυτές των βιταμίνη C και Ε αφού έχουν εξαντληθεί), συνένζυμο Q10 (CoQ10) και πολλά καροτενοειδή. Είναι επίσης γνωστό ότι περιέχει τα αντιοξειδωτικά ένζυμα υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD), υπεροξειδάση και καταλάση.
Φύλλα νεροκάρδαμου
Φύλλα νεροκάρδαμου Το νεροκάρδαμο περιέχει εξαιρετικά υψηλές ποσότητες των αντιοξειδωτικών καροτενοειδών λουτεΐνη και ζεαξανθίνη.
Ψευδάργυρος
Ψευδάργυρος Ένα σημαντικό μέταλλο για τον οργανισμό καθώς περιέχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πρωτείνες του οργανισμού.
Ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν με Σελήνιο, Λυκοπένιο, ρίζα Τσουκνίδας και Ψευδάργυρο για τον άντρα. Η ρίζα Τσουκνίδας δρα προστατευτικά έναντι των συμπτωμάτων της υπερπλασίας του προστάτη. Το Σελήνιο σε συνδυασμό με το Λυκοπένιο φαίνεται πως συμβάλλουν στη μείωση παραγωγής φλεγμονωδών μεσολαβητών, ενισχύοντας τη φυσιολογική λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος. Ο Ψευδάργυρος αποτελεί ένα σημαντικό ιχνοστοιχείο με αντιοξειδωτική δράση που υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του προστάτη. Το μίγμα βοτάνων Magnifood που συνοδεύει τη φόρμουλα, περιέχει βρώμη, σπόρους κολοκύθας, ακάι μπέρρυ, φύλλα μαϊντανού, νεροκάρδαμο και ιπποφαές, σημαντικές πηγές φλαβονοειδών, καροτενοειδών, απαραίτητων λιπαρών οξέων και βιταμινών με αντιοξειδωτική δράση.
100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.
 
Συμβάλλει στην ενίσχυση του ανδρικού ουροποιητικού συστήματος και του προστάτη, καθώς και στη βελτίωση των συμπτωμάτων προστατίτιδας.
Κατάλληλο και για vegans.
 
*Περιέχει σπόρους βρώμης. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σε περίπτωση κοιλιοκάκης.
 
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 41830/09.05.2014
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιονΆνδρας, Vegan
ΚατηγορίαΟυροποιητικό Σύστημα
ΣυστατικάΑκάι μπέρι, Μετάξι καλαμποκιού, Αραβινογαλακτάνες πεύκου, Λυκοπένιο, Ρίζα τσουκνίδας, Σπόροι βρώμης, Φύλλα μαϊντανού, Φραγκοστάφυλο Cladones, Κολοκυθόσπορος, Καρπός ιπποφαούς, Φύλλα ιπποφαούς, Σελήνιο, Πίτουρο ρυζιού, Φύλλα νεροκάρδαμου, Ψευδάργυρος
Μορφή50 κάψουλες φυτικής προέλευσης
Tρόπος λήψης1-2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό
The product is produced in the U.K. where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στην Αγγλία σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
The product is suitable for vegetarians and vegans
Το προϊόν είναι κατάλληλο για vegetarians και vegans
The product is 100% natural free of additives
Το προϊόν είναι 100% φυσικό χωρίς πρόσθετα
None of the ingredients is included in WADA's list of banned substances
Το προϊόν δεν περιέχει κάποιο συστατικό απαγορευμένο από την WADA
The product is enhanced with its own synergistic complex of botanicals and phytonutrient rich foods, called Magnifood. Magnifood ingredients are combined in a manner which enhances the body’s biochemical environment in order to maximize the potential benefits of the product’s vitamins, minerals and/or other nutrients
Το προϊόν είναι ενισχυμένο με ένα ειδικό μείγμα υπερτροφών το οποίο ονομάζεται Magnifood και βοηθά να δημιουργηθεί στο σώμα μας το κατάλληλο βιοχημικό περιβάλλον ώστε να μεγιστοποιήσει την απορρόφηση και άρα τη δράση και την αποτελεσματικότητα των βιταμινών και των μετάλλων
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :TERRANOVA Nettle Root, Lycopene & Zinc Complex 50 κάψουλες
Η Βαθμολογία σας