TERRANOVA Vitamin K2 (as MenaQ7®) 100µg Complex 50 κάψουλες

38,30 €

Βιταμίνη Κ2, ως μενακινόνη (ΜΚ-7) σε πατενταρισμένη μορφή από ρεβίθι (MenaQ7®), αποτελεί την πιο βιοδιαθέσιμη μορφή βιταμίνης Κ.

Συμβάλλει:
  • Στην φυσιολογική λειτουργία της οστεοκαλσίνης, μιας πρωτεΐνης απαραίτητης για την φυσιολογική δόμηση των οστών
  • Στην πρόληψη της βλαπτικής συσσώρευσης του ασβεστίου στα τοιχώματα των αγγείων, των χόνδρων αλλά και των ματιών
  • Στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος
Μορφή: 50 κάψουλες φυτικής προέλευσης
Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 136840/13.11.2019
SKU
5060203790554
Τρόπος λήψης 1 κάψουλα την ημέρα με το φαγητό
Μορφή 50 κάψουλες φυτικής προέλευσης
ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΛΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ:
 
ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ (MAGNIFOOD) 400mg
   
Kale Leaf [Brassica oleracea var acephala]-fresh freeze dried-ORGANIC  150mg
Parsley [Petroselinum crispum]-fresh freeze dried-ORGANIC 100mg
Spinach Leaf [Spinacia oleracea]-fresh freeze dried-ORGANIC 100mg
Coriander Leaf [Coriandrum sativum]-fresh freeze dried-ORGANIC  50mg
                            
MCT Powder (Vegan Medium Chain Triglycerides) 50mg
Vitamin K2 (as *MenaQ7® – from chickpeas) 100μg

*MenaQ7® is a registered trademark of NattoPharma, Norway

Κόλιανδρος
Κόλιανδρος Πέραν της μεγάλης του περιεκτικότητας σε χλωροφύλλη, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο κόλιανδρος μπορεί να ενισχύσει την αποτοξινωτική δράση και τη φυσική ικανότητα του σώματος να αποβάλει τα βαρέα μέταλλα.
Λαχανίδα
Λαχανίδα Η λαχανίδα ή αλλιώς λάχανο κέιλ αποτελεί καλή πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων, οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι τα καροτενοειδή και τα πλούσια σε θείο σουλφοραφάνη και ινδόλη-3-καρβινόλη.
Μέσης αλύσου τριγλυκερίδια
Μέσης αλύσου τριγλυκερίδια Τα μέσης αλυσου τριγλυκερίδια είναι λιπίδια που λαμβάνουμε από την τροφή και φαίνεται ότι είναι πιο εύκολα απορροφήσιμα σε σύγκριση με τα μεγάλης αλύσου τριγλυκερίδια και δίνονται σε περιπτώσεις δυσαπορρόφησης του εντέρου.
Φύλλα μαϊντανού
Φύλλα μαϊντανού Τα φύλλα μαϊντανού προάγουν την υγεία του ουροποιητικού συστήματος και είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, ειδικότερα στην απιγενίνη, που βοηθά σημαντικά στην υγεία του προστάτη.
Περισσότερα
Φύλλα σπανάκι
Φύλλα σπανάκι Το σπανάκι είναι ένα λαχανικό, το οποίο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Αποτελεί πηγή σιδήρου, σεληνίου, ψευδάργυρου αλλά και βιταμινών του συμπλέγματος Β και C.
Βιταμίνη Κ2
Βιταμίνη Κ2 Η Κ2 ή αλλιώς μενακινόνη αποτελεί μια πολύ καλά απορροφήσιμη μορφή της βιταμίνης Κ. Η δράση της στον οργανισμό εντοπίζεται στην πήξη του αίματος αλλά και στην πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Η Βιταμίνη Κ2, ως μενακινόνη (ΜΚ-7) σε πατενταρισμένη μορφή από ρεβίθι (MenaQ7®), αποτελεί την πιο βιοδιαθέσιμη μορφή βιταμίνης Κ. Ο συνδυασμός με λάχανο kale, σπανάκι αλλά και μέσης αλύσου τριγλυκερίδια ενισχύει το ρόλο της στον οργανισμό.
100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Συμβάλλει στη φυσιολογική δόμηση και διατήρηση δυνατών οστών μέσω της φυσιολογικής λειτουργίας της οστεοκαλσίνης, στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος και την πρόληψη της βλαπτικής συσσώρευσης του ασβεστίου στα τοιχώματα των αγγείων, των χόνδρων αλλά και των ματιών.
Κατάλληλο και για vegans.

*Aπαιτείται η σύμφωνη γνώμη γιατρού για συγχορήγηση με αντιπηκτικά, όπως η βαρφαρίνη, και σε διαταραχές πήξης αίματος

Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 136840/13.11.2019

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Aναλυτική περιγραφή
Για ποιονΓυναίκα, Άνδρας, Vegan
ΚατηγορίαΒιταμίνες – Μέταλλα – Ιχνοστοιχεία, Καρδιαγγειακό Σύστημα
ΣυστατικάΚόλιανδρος, Λαχανίδα, Μέσης αλύσου τριγλυκερίδια, Φύλλα μαϊντανού, Φύλλα σπανάκι , Βιταμίνη Κ2
Μορφή50 κάψουλες φυτικής προέλευσης
Tρόπος λήψης1 κάψουλα την ημέρα με το φαγητό
The product is produced in the U.K. where the production facilities are certified with ISO 9001 and G.M.P. (Good Manufacturing Practice)
Το προϊόν παρασκευάζεται στην Αγγλία σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
The product is suitable for vegetarians and vegans
Το προϊόν είναι κατάλληλο για vegetarians και vegans
The product is 100% natural free of additives
Το προϊόν είναι 100% φυσικό χωρίς πρόσθετα
The plants and botanicals are fresh freeze dried (lyophilized) thus actually protecting and retaining a plant’s potency, biochemical integrity and enzymatic activity
Τα βότανα/φυτά έχουν αποξηρανθεί με τη μέθοδο της λυοφιλίωσης (fresh freeze dried), η οποία σύμφωνα με μελέτες διατηρεί σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτη τη δραστικότητα, τη βιοχημική δομή και την ενζυματική τους δραστηριότητα.
None of the ingredients is included in WADA's list of banned substances
Το προϊόν δεν περιέχει κάποιο συστατικό απαγορευμένο από την WADA
The product is enhanced with its own synergistic complex of botanicals and phytonutrient rich foods, called Magnifood. Magnifood ingredients are combined in a manner which enhances the body’s biochemical environment in order to maximize the potential benefits of the product’s vitamins, minerals and/or other nutrients
Το προϊόν είναι ενισχυμένο με ένα ειδικό μείγμα υπερτροφών το οποίο ονομάζεται Magnifood και βοηθά να δημιουργηθεί στο σώμα μας το κατάλληλο βιοχημικό περιβάλλον ώστε να μεγιστοποιήσει την απορρόφηση και άρα τη δράση και την αποτελεσματικότητα των βιταμινών και των μετάλλων
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Πες μας τη γνώμη σου για το :TERRANOVA Vitamin K2 (as MenaQ7®) 100µg Complex 50 κάψουλες
Η Βαθμολογία σας