Η βραβευμένη επιλογή για ομορφιά από μέσα !

icon
30 Αυγούστου 2017

Η βραβευμένη επιλογή για ομορφιά από μέσα !


Μετά τους καλοκαιρινούς μήνες παρατηρείται συχνά σε άντρες και γυναίκες τριχόπτωση, γεγονός φυσιολογικό μιας και τα μαλλιά έχουν ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο, τη ζέστη και το αλάτι της θάλασσας.


Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως το άγχος, η κακή διατροφή, ο χαμηλός σίδηρος, οι ορμονικές διαταραχές που μπορεί να επηρεάσουν τη υγεία του τριχωτού της κεφαλής και να παρατηρηθεί έντονη τριχόπτωση.

Η τρίχα αποτελείται κυρίως από κερατίνη που παράγει ο βολβός, συνθέτοντας ουσίες όπως αμινοξέα, μεταλλικά άλατα, βιταμίνες και λιπίδια, που φτάνουν μέχρι αυτόν μέσω του αίματος. Όταν όμως ο οργανισμός δεν εφοδιάζεται με τις κατάλληλες τροφές, ο βολβός αδυνατεί να παράγει αυτές τις ουσίες.

Για να αντιμετωπίσετε φυσικά την τριχόπτωση, φροντίστε να εμπλουτίστε τη διατροφή σας με βιταμίνες της ομάδας Β, βιταμίνη Ε, σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Για να ενισχύσετε την υγεία των μαλλιών σας εκ των έσω, το TERRANOVA Beauty Complex Hair - Skin – Nails είναι η ιδανική και απόλυτα φυσική λύση. Η μοναδική σύνθεσή του περιλαμβάνει μεγάλο εύρος συστατικών, η οποία προάγει την καλή υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, καροτενοειδή και ΜSM (methylsulfonylmethane) σε συνεργιστική δράση για μέγιστη απορρόφηση με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood, που παρέχουν στον οργανισμό θρεπτικά, αντιοξειδωτικά, αποτοξινωτικά συστατικά και τα ωφέλιμα ωμέγα 7 λιπαρά οξέα. 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

Το Διεθνές Βραβείο Φυσικής Ομορφιάς «Natural Health International Beauty Award 2015» απονεμήθηκε στο TERRANOVA Beauty Complex Skin-Hair-Nails, για τη μοναδική φυσική σύνθεσή του που ενισχύει την ομορφιά από μέσα.


icon

Προηγούμενο Άρθρο
Σχόλια
Άφησε το σχόλιο σου
Το email σου δε θα δημοσιευτεί
espa-migato