Παντζάρι χυμός & φύλλα

icon
Τι είναι: Το παντζάρι (Beta vulgaris), ή κοκκινογούλι, είναι φυτό της οικογένειας Αμαρανθοειδή. Το παντζάρι τρώγεται τόσο ωμό, όσο και μαγειρεμένο, ολόκληρο. Η ρίζα του ωμή είναι σκληρή, ενώ μαγειρεμένη είναι πιο μαλακή. Τα παντζάρια είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, νιτρικά άλατα, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, νάτριο, βιταμίνη C και φυλλικό οξύ.

Που βοηθάει: Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστήμιου του Έξετερ, τα παντζάρια βελτιώνουν την αντοχή κατά 16% και ο χυμός τους βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Το μαγνήσιο που περιέχουν βοηθάει την απορρόφηση του ασβεστίου. Επίσης τα παντζάρια έχουν καθαρτικές ιδιότητες.
Φίλτρα

12 είδη

ανά σελίδα

12 είδη

ανά σελίδα

Θωράκισε το ανοσοποιητικό σου ενάντια στην γρίπη και τις εποχιακές ιώσεις με υπερτροφές, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, που θα ενισχύσουν τον οργανισμό σου. Οι κορυφαίες λύσεις για την θωράκιση του ανοσοποιητικού σου είναι εδώ! Ο,τι χρειάζεσαι για την ενίσχυση του οργανισμού σου με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές δράσεις, που προστατεύουν αποδεδειγμένα μικρούς και μεγάλους!

espa-migato